Reklama

Reklama

Dycky Sunderland

(seriál)
  • Velká Británie Sunderland 'Til I Die
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, (2018–2024), 11 h 42 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Tenhle dokumentární seriál sleduje anglický fotbalový klub Sunderland během sezóny 2017–18, který se snaží po sestupu vyhoupnout zpátky do Premier League. (Netflix)

Recenze (86)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Unikátní, téměř real-life pohled do zákulisí jednoho z velkých anglických klubů. Sunderland bych mohl Čechům přirovat k Baníku. Je to tým, který sice nevyhrává ob rok titul, fanoušci také pocházejí z těžce pracující třídy, ale o to víc vášně vnášejí do fotbalu. Zároveň ten tým patří do nejvyšší soutěže. Jenže co se stane, když je s klubem všechno špatně? Emociální nálož, kdy i jakožto fanoušek úplně jiného klubu cítím tu beznaděj a smutek, stejně jako pravověrní fanoušci S. Moc se mi líbí pohled jak ze strany managementu a vnitřku klubu, tak i pohled fanoušků. Někteří jsou vážně sympaťáci, kteří svůj klub milují a žijí jím, ale občas tam jsou záběry na ty idiotský hovada, co jsou bohužel v každé "fanouškovské" základně. Nicméně s tím, jak se Sunderland plácá v blátě, přes všechno zlepšování situace, věřím, že materiálu na natáčení bude hromada a přál bych si, aby 4. série končila návratem do vysněné Premier League. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Skvělej fotbalově-sociální dokument. Protiklad nablýskaného světa fotbalu - parádní stadion, rodinná atmosféra, hráči, z nichž někteří ani zdaleka nehrají dle svých možností, a prostředí kdysi bohatého města, jehož obyvatelé mnoho možností nemají. A tak svůj život zaplnili fotbalem. Naplno. Napořád. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Pro všechny fotbalové milovníky, fanatiky, pro ty, co žerou fotbalové zákulisí, co si libují v spalování hodin Football Managerem, je prostě Dycky Sunderland totální povinnost, ale vlastně s ním pro řadu lidských motivů, může krásně souznít úplně kdokoli.. Krásná ukázka, jak se dá i na tak vysoké pozici úplně zmateně jednat, jak můžou ti nejpovolanější chaoticky panikařit, a pak nechápavě zpracovávat, jak to že to najednou nejde.. Komplexní vhled do dění na Stadium of Light s velkou otevřeností všech podílejících se na chodu klubu, v němž se sžijete s hráči, zaměstnanci i fanoušky. Mělo to trvat jen jednu přechodnou sezónu, než se po tragickém výkonu v ročníku 16/17, kdy klub sestoupil, že se obratem zase vrátí do nejvyšší anglické soutěže. Ale nic neotestuje anglický tým jako mnohdy nedoceněná Championship. Chaos, zmar a pád.. A díky seriálu Dicky Sunderland se klubu dostalo asi největší oblíbenosti, jak mezi hráči fotbalových her, tak mezi fanoušky fotbalu.. Tohle není fikce, takové příběhy opravdu umí fotbal psát.. P.S. Will Grigg is not on fire anymore. 1. série - 95%. 2. série - 100%. 3. série. - 80% ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Nielen, že je to o futbale. hre pre dementov, ktorú hrajú ženy s penismi ale ešte aj ten neznesiteľný severobritský prízvuk a ešte navyše v tomto celom nepodarenom dokumente poriadne tí packali ani nevyhrali. Prečo by krista niekto chcel sfilmovať toto? Prečo nesfilmujeme bezdomovca ako ostal bezdomovcom? Lebo je to kokotina - preto odpad. Keby sa dalo dám dva odpady ešte za ten futbal retardovaný. ()

mazic odpad!

všechny recenze uživatele

Mám závidět někomu, kdo v životě má jen pivo, fotbal a škaredou ženu? Bez starostí, bez myšlenek na to, co se děje ve světě a týdenní náladu mu určuje výsledek minulého víkendu. Jsem rozpolcený a přiznávám, že tohle nadšení nechápu a v zásadě těmto idiotům jejich bezstarostnost závidím.... Takže odpad těmto lidem, ne tomuto dokumentu. Nejlepší byl ten frajer, co byl 22 let na každém venkovním zápase - SO WHAT? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Mnoho fanoušků a zaměstnanců opakovaně hovoří o návratu klubu do „Premiership“. Nejvyšší anglická fotbalová soutěž se ale již v sezóně 2007/2008 přejmenovala z „Premiership“ na „Premier League“. (JemHadar)

Reklama

Reklama