Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetko zdanlivo funguje; skvelá atmosféra minimálne v prvej hodine, výborný nápad, prekvapivé rozuzlenie. Bohužiaľ mi chýbalo lepšie spracovanie záverečného aktu, v podstate sa tu len rozpráva, či sa podstatné veci dozvedáme z monológu dôležitej postavy. Osobne nie som tak zaujatý proti druhej polovici snímky ako väčšina, pravdou ale je, že je nakrútená omnoho konvenčnejšie ako neo-noirová prvá hodina. Ide ale v prvom rade o sci-fi, pretože je to práve fantazijný prvok, ktorý uvedie udalosti do pohybu. Niečo málo mi tu ale chýba do vyššieho hodnotenia, mám dojem, že ak by bol tento námet spracovaný v osemdesiatkách, vznikol by kult. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem 4 hvězdičky, protože začátek je opravdu parádní a plný napětí a samotná myšlenka také není špatná. Ale je pravdou, že v druhé polovině film postrádá tempo. Díky vybudované atmosféře, která sice vyprchává, ale diváka stále drží, a očekávání, jak bude vše provázáno a vysvětleno, se divák nenudí, ale tou počáteční peckou už film přestává být. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V prípade toho filmu už je aspoň trošku vidieť, že Netflix pri výrobe vlastného obsahu sa snažil vytvoriť niečo „vlastného“. Postupné vybudovanie príbehu nie je zlá, ale je príliš jednoduchá a bez väčších ambícií. Kombinácia krimi/thriller so sci-fi je nádejná, ale nemali by zabuúdať na detaily. Z hereckej stránky absolútny priemer, v prípade M. C Hall dokonca podpriemer. Celkovo: nádejný pokus, ale v tejto forme „len pokus“. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Pointa filmu je zcela upside down, jelikož tvůrci v podstatě propagují to, proti čemu v jádru brojí. Názorově zcela zcestné a jakési mylné přesvědčení o "vyšším dobru" se nedostavilo. Řemeslně vůbec ne špatné, atmosféra první poloviny ucházející- těšil jsem se na starou dobrou noir krimi a dostal jsem rádoby morální apel na "right thinking" (jaká to ironie). Zahozený a nevyužitý potenciál prvních 40min dost zamrzí- role Boydovy v pršiplášti ala Blade Runner sedla. Ale jinak nepochybuji, že praví "demokraté" u závěrečné pointy chrochtali blahem. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sci-fi blbost s šíleným dějem a ještě šílenějším koncem, který mi přišel totálně mimo mísu. Na druhou stranu to byla docela zábava a technicky a vizuálně je to velmi vydařené. Nicméně pitomé. Vůbec jsem nechápal, jak nesmyslně tady to cestování časem funguje, a jak to, že vůbec funguje. Těžce průměrné, a přitom je škoda, protože potenciál je v tomhle filmu veliký a často je i vidět. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama