Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Časová naháněčka tak jak to mám rád, s kvalitními herci a zajímavou zápletkou ala Predestination. Kdo zná pravidla žánru nebude překvapen a spíš si vychutná kvalitní atmosféru. Mickleho specifický styl dodává terminátorovské sci-fi punc reality. Nasynťákovaný soundtrack potěší, stejně jako Dexter v jedné z podpůrných roli. Pointa o zabíjení myšlenky v zárodku je cool, ale je taky hodně nebezpečná. Kdo bude určovat co je v pořádku si myslet a co ne? ()

misbos 

všechny recenze uživatele

SJW 12 OPIC - aneb - mileniální oslava cenzury, propagandy, orwellovských paměťových děr, a "preventivních" poprav. Tohle JE ryze fašistickej blábol, protože jakmile připustíme byť jen na moment, že některý myšlenky!! by vůbec neměli vzniknout (přesná citace filmu), jsme v prdeli. Kdo o tom rozhodne, který jo a který ne? Kdo to bude určovat? Hlasování na twitteru??? Paradoxně by se dalo říct, že autoři tohodle díkla jsou stejný hovada, jako ta zlá milice v něm, a je jedno, do jakejch vzletejch hávů ten svůj svinčík zabalej. Ta jedna je za řemeslnou stránku věci. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Robí niekto v nových " pracovných táboroch " ? ehm pardon montážnych linkách kde super rýchlosť nahrádza mega super rýchlosť...kde vrieska team leader a stále sú mítingy o slabej produkcii ..sem tam bokom utrúsia niečo o kvalite....prečo o tom píšem ? lebo Netflix je taká rýchla továreň na všetko kde v prvom rade je rýchlosť produkcie.....proste kvantita nahrádza kvalitu....ultra debilina ktorú pokojne vypnite po hodine..alebo lepšie ak ju nezapnete a budete spomínať na doby kedy sa nerazilo heslo ": " KVANTITA PREDÁVA - KVALITA ZDRŽUJE " kapitalisti kapitalisti...jedného dňa v tej rýchlosti predbehnete sami seba...vy kurvy ! ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zajímavá sci-fi detektivka která mi atmosférou trochu připomínala Predestination. Na to že se v podstatě jedná o pseudo indie Netflix produkci to má hodně zajímavej, téměř neo-noir vzhled, hodně dělá obzvlášt kamera která je vážně super. Někdo si taky dal očividně práci s hudební stránkou filmu, at už jde o oficiální synťákovej soundtrack nebo těch několik slušně vybranejch licencovanejch pecek co se tu objeví. Je to další z těch menších filmů o kterejch se moc mluvit nebude a je to škoda neboť právě takový filmy dělaj každej rok zajímavější. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod v osmdesátkách se skvělou atmosférou, napětím a hezkým vizuálem. Navíc za doprovodu výborné hudby, slušného tempa a skvělé kamery. Devadesátková pasáž trošičku slabší, ale stále hodně dobrá. Potom krok zpět. Ve druhé polovině jen jedna akční scéna, sice intenzivní, ale jinak nuda, tempo je pomalé. Napětí a atmoška se zcela vytratila. Závěr je uspokojivý, ale na pár otázek neodpověděl. Jako celku dám 4 hvězdy, protože je to originální a jde o velmi sympatický mix sci-fi a detektivky. Herci taky hrají skvěle. Sice to nejsou žádné velké hvězdy, ale Boyd Holbrook jsou s Bokeem dobří parťáci a švagr ,,Dexter" je taky fajn. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno