Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

theSaint 

všechny recenze uživatele

Pointa filmu je zcela upside down, jelikož tvůrci v podstatě propagují to, proti čemu v jádru brojí. Názorově zcela zcestné a jakési mylné přesvědčení o "vyšším dobru" se nedostavilo. Řemeslně vůbec ne špatné, atmosféra první poloviny ucházející- těšil jsem se na starou dobrou noir krimi a dostal jsem rádoby morální apel na "right thinking" (jaká to ironie). Zahozený a nevyužitý potenciál prvních 40min dost zamrzí- role Boydovy v pršiplášti ala Blade Runner sedla. Ale jinak nepochybuji, že praví "demokraté" u závěrečné pointy chrochtali blahem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch filmů,který na ty necelé dvě hodiny celkem pohodlně zabaví,nicméně tak za půl roku,pokud si budu pročítat zpětně svoje komentáře,budu matně tápat v paměti co,že to vlastně bylo.Samotná idea je ok a první třetina je opravdu povedená se solidní atmosférou,ale jak se začne hrát s časem přestane to trochu (byť ne úplně) dávat smysl.Vidět to tak před 10-15 lety,mohl jsem být nadšený,podobně jako jsem byl u Loopera,nicméně dnes je to "jen" lehounce nad průměrem...60% ()

Reklama

Illy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se rozjede jak vlak, ve kterém se pohodlně usadíte a pak s hrůzou zjistíte že zastavuje v každé malé řiti a do cíle se už jen plouží. Z počátku parádní atmosféra se postupně vytrácí, což je veliká škoda. Frekvence i tak dál zůstává jedním z nejlepších filmů o cestování časem a časových paradoxech... Na druhou stranu, takových snímků se příliš netočí a rozhodně to nepovažuji za ztrátu času, naopak. Holt nemůžeme pokaždé dostat Upgrade. Páteční Netflixové filmy jsou zatím sázkou na jistotu. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Téměř celá první polovina filmu mi připomínala svou atmosférou Maxe Payna (hru). Ústřední a musím podotknout že velmi povedená leč nedotažená dvojice policistů a jejich nadřízený byli velmi dobře ztvárněni, včetně jejich hlášek - v podstatě do ponuré atmosféry vnášeli světlo. Bohužel však tato rovina byla jen lehce nakouslá a málo rozvinutá. Potěšili mě některé scény, jako třeba naprosto profesionální policejní jednání v hangáru. Čekal jsem, že se to potáhne v tomto duchu celý film, dokud nepřišel zlom v podobě určité události a film se tak přesunul do své horší poloviny. Sice již opadla ta ponurost prostředí, ale tvůrci ji předali v podobě beznaděje a fanatismu na hlavního hrdinu. Jak film plynul, rozplétal se i příběh, jehož námět byl řekněme velmi, velmi klasický a tím pádem neoriginální, což mě mrzelo nejvíc. Snad každého člověka, který přemýšlel o cestování v čase to napadlo! Druhá polovina na mě tak působila velmi prázdně a uspěchaně. Už nebylo co vyprávět, co vyšetřovat. Zbylo jen čekat a bohužel si autoři to čekání krátili hloupostmi ve scénáři. Škoda. I přes to dávám 4*, které si film nezaslouží, ale nic mezi 3 a 4 zde není… ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem 4 hvězdičky, protože začátek je opravdu parádní a plný napětí a samotná myšlenka také není špatná. Ale je pravdou, že v druhé polovině film postrádá tempo. Díky vybudované atmosféře, která sice vyprchává, ale diváka stále drží, a očekávání, jak bude vše provázáno a vysvětleno, se divák nenudí, ale tou počáteční peckou už film přestává být. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama