Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Maeve odjela do Ameriky, školu Moordale zavřeli a Otis si musí najít svoje místo na progresivní Cavendish College. Tam ale nebude zdaleka jediný sexuální terapeut. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

viperDavid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průserová čtvrtá konečna řada byla zklamání pokud srovnáváme s tím co už bylo v tomto kouzelném seriálu natočeno. První 3 série byly až famozní, ale tohle byla ostuda. Tvůrci se zbytečně zaměřili na gerdrovou neutralitu aby to bylo cool a přesně to to nebylo. Taková škoda, ale za tohle zprznění bych jim dal šroubovák do oka. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

SPOILER: Dobře, tohle už zašlo moc daleko. První série byly skvělý, originální nápad ale tohle už je něco docela jiného a opravdu bizarního. Celou dobu jsem přemýšlel už jen o jediné věci, a sice o teorii, že jde ve skutečnosti o nějaký dystopický scénář, který by to celé vysvětloval. Vysvětlení, proč chování postav, děj a vlastně i celý svět naprosto nedává smysl. Napadlo mě upřímně, že jde o nějakou uzavřenou "klec" v nějaké kosmické nebo postapokalyptické zoo, kde se zvenčí dívají diváci dovnitř na to, jak moc zvrácená může být lidská společnost. Tím by se vysvětlovalo mnohé, včetně toho, že některé postavy jsou vlastně uzavřené ve svých lokacích (rodiče některých postav v jednom bytě apod.) a že celé prostředí vlastně nejde ukotvit v časoprostoru - objevují se tu smartphony a tablety ale zároveň všichni poslouchají stařičká rádia z 80.-90.let, všude jezdí auta z 80. let ale ve stavu jakoby sjela z výrobní linky a nikomu to není divné, traktor vypadá jako z roku 1950.. některé dějové linky nedávají dokonce žádný smysl. Jedna postava nastoupí na farmu jako učeň ale vůbec nic tam nedělá, nic se neučí a asi po týdnu tam najednou dělá učitele ostatním studentům? Lže absolutně o všem, včetně toho, že nevlastní řidičský průkaz nebo že nikdy neseděl na koni - což jsou jediné věci, které tam má dělat, ale když se na to nakonec přijde, vůbec nic se nestane a nikomu to nevadí, postava tam zůstává dál. Ne, tohle je opravdu už čistý bizár a to, že jsem ho bohužel musel dokoukat až do konce mě muselo připravit o pěkných pár mozkových buněk. odpad! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes progresivnost, která je dost na sílu a díky které v seriálu spočítáte heterosexuální postavy na prstech jedné ruky, jedná se stále o vynikající, chytrý a vtipný seriál. Nové postavy zajímavé, staré stále výborně napsané a reálně se vyvíjející a celkově ani nevadí citová ždímačka v závěrečných dílech. Zamrzí tak pouze minimum, vyloženě vtipných situací. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukal jsem to, abyste vy nemuseli. Je to samozřejmě neřeďené peklo v teplých pastelových barvách. Mám teorii, že to nikdo ze štábu ani herců točit nechtěl, tak k tomu všichni přistoupili jako k parodii, protože jinak si nedokážu vysvětlit to, co se tam děje.  V podstatě se mi tam líbila jedna vedlejší linka toxického vztahu. Jinak jsou tam LGBT postavy tak degradačně tragikomicky zobrazené jak z ruského předvolebního klipu.  Mám pocit, že kdyby do té školy přišel někdo v tmavém tričku, tak ho za to budou znasilnovat v místnosti na tichou diskotéku.  2/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série sklouzává do vod průměrnosti a tak trochu se nechala unést dnešní trendy dobou a při snaze zavděčit se všem dnešním divnolidem tak nějak zapomíná být taky normální a být taková, pro kterou jsme si první sérii oblíbili. A tedy příjemně a nenuceně zábavná a ze života běžných lidí. V nové sérii je totiž vyloženě přepal veškerých LQBTQRSTUV komunit, homosexuálů, duhových človíčků a weirdheadů a všichni "normální" jdou tak nějak na vedlejší kolej. Stejně tak když seriál neví, kam dál, tak sahá k tomu nejjednoduššímu, co jej napadne - a tedy udělat další vztah a hodit tam nějakou tu love scénu. Tím se celkem ztrácí jakýkoliv zajímavý vývoj děje, originální a překvapující vztahy nebo prostě touha seriál s chutí dokoukat a spíše jsem se jen nutil do dalších dílů bez větší radosti. Komediálních prvků stejnětak ubylo a je to prostě jen přešlapování na místě a ždímání pozornosti na netflixu. Možná nejvyšší čas skončit...? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • V epizodě je odkaz na filmovou sérii Pán prstenů, a to ve scéně, kdy sestra Jean (Gillian Anderson) v bance zmíní, kde pracovala, a pracovník odvětí, že by chtěl na Nový Zéland kvůli filmu Pán prstenů. V následující scéně pak napodobují Gluma ze zmíněné série. (griph)

Reklama

Reklama