Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se stává, že mě posadí na prdel druhá série čehokoliv. Často bývá slabší nebo se - zejména u lepších seriálů - drží na stejné vlně. Přesně to jsem očekávala u Sex Education. To, čeho jsem se dočkala, mi téměř vyrazilo dech - takovou jízdu jsem tedy vážně nečekala. Všechno to, čím si mě dostala první série, se tady několikrát znásobilo. Ta práce s jednotlivými charaktery, hraní si s emocemi...Všechno je najednou ještě intenzivnější. Tomuhle se teprve říká návrat! ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série byla mírné zklamání. Postavy se stále vyvíjely a měly svoje problémy z 1. série. Zároveň se nám nějaké postavy přidávají a vytváří nové dynamiky a zápletky. Hlavní problém ale je, že některé linky jsou doslova nudné a občas jsem si říkal, zda díl v polovině nevypnu a nedokoukám ho jindy. Nebyla to žádná katastrofa, ale oproti minulé série spíše pokles. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stala se výjimečná věc. Druhá série je lepší než ta první. Není to tu tolik o sexuálních radách Otise, ale víc o zahloubení se do vztahů jednotlivých postav. Což nečekaně funguje na výbornou, i když se to lehce odchyluje od originality, kterou nám jednička poskytla. Fandím všem a nikdo mi překvapivě extra nes*al. Spokojenost, snad i potencionální třetí série potěší. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, oproti první sérii se trošku ztrácí lehkost na úkor mírně tuctově působící dramatické vztahovky. Což jako chápu, že diváci chtějí, ale pro mě tím seriál ve skutečnosti ztrácí zajímavost. Chápu i, že nějaký ten vývoj okolo tam být musel, aby seriál nestagnoval, ale šlo to myslím udělat bez příklonu k mainstreamu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlajková loď Netflixu a nejsilnější dramedy současnosti! Přesně tak bych zkráceně popsal druhou sérii loňského seriálového blesku z čistého nebe. Ten měl pro mě osobně pomalejší start, přeci jen mi trvalo skoro půl roku těch 8 dílů dokončit. Další 7hodinová nálož zvratů a emocí z anglické střední školy přinesla ale něco víc než jen svěží vítr. Rozhodla se na nás zaútočit těžkotonážní palbou plnou soucitu, pochopení, lítosti i zalíbení. Na těch projektech z reálného života je nejhorší, že se člověk dost často ztotožňuje s danými hrdiny. A zrovna u Sex Education se to stává až moc často. Nutně potřebuju 3. sezónu! [viděno na Netflixu] ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě je zmíněn Pablo Neruda (Ricardo Eliezer Neftalí Reyes y Basoalto), což byl chilský komunistický básník, politik, diplomat a nositel Nobelovy ceny za literaturu (1971). Kolem jeho pseudonymu se vedou teorie, že mu byl předlohou český spisovatel Jan Neruda, což sám Pablo ale nikdy nepřiznal. (Duoscop)
  • Anne-Marie Duff, ktorá hrá matku Maeve (Emma Mackey), je známa tým, že hrá Fionu Gallagher v seriáli Shameless (2004), kde hrá mladú dospelú z robotníckej triedy bez matky, rovnako ako Maeve. (Pat.Ko)
  • Kniha, ktorú Isaac opisuje, je Watership Down od Richarda Adamsa. Kniha sa neskôr sfilmovala v podobe kresleného filmu - Daleká cesta za domovem (1978). (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama