Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada se je víc dějová roztříštěná, ale není to míněno jako zápor, ba právě naopak. Většina postav je natolik zajímavá, aby dokázala udělat své příběhové linky zajímavými. Humoru asi není tolik, jako v předchozích dvou řadách, je to o něco více dramatické, ale vůbec to nevadí, na kvalitě to seriálu neubírá a je dobře, že tvůrci zkusili něco jiného, než aby potřetí zkoušeli "to samé". ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie dá nahlédnout pod pokličku některým z dosud vedlejších postav. A pořád je to lidské a  vtipné a taky tak strašně motivační, ale.... některé scény, u nichž bych si v jiném seriálu rvala vlasy studem, jsou tu podány s takovou nadsázkou, že baví. Příběh se uzavřel a já jen doufám, že ho nepokazí další sérií. ()

Reklama

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii jsem si užila zatím nejvíc a to díky tomu, že ústřední postavy Maeve a Otis jsou lehce sesazení ze svých trůnů a prostor se dostal i ostatním, za mě mnohem zajímavějším postavám. Dvojice Maeve a Otise mi k sobě neseděla už od první série a tím pádem nejsem tím šíleným fandou, co na to celé kouká jen aby viděl, kdy už se ty dva dají konečně dohromady. Upřímně, Otise s Olou jsem nedávala ještě víc než Otise s Maeve a proto jsem byla v téhle sérce nadšená z Ruby, která se mi k Oťáskovi líbila nejvíc ze všech... škoda. Co musí na tomhle seroši bavit všechny jsou ty jejich hadry, který obdivuju už od první série a hlava mi jde kolem z těch šílenejch, přesto prostě pěknejch kombinací. V téhle sérii mi teda šel i sluch kolem, protože co se týče výběru hudby to byl přesně můj šálek kávy a shazam na mém telefonu se nezastavil. Na konci se mi dostala i kýžená dávka dojetí a to z Adamovo úsměvu při psí soutěži. V příští sérii to dá dohromady s Rahimem, vsadím se a i v to doufám... Adam je pro Erika moc dobrej, prove me wrong. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v třetí sérii pořád svěží, výborně natočený a skvěle zahraný inteligentní seriál o sexu a všem kolem něj. Už to není tak svižné a originální jako na začátku, ale fanoušky předchozích sérií určitě nezklame a dokáže jako rozesmát, tak i dojmout. Jeden z mála seriálu, který si svou laťku kvality drží a klidně si dám další sérii. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž, který si oholí vous kvůli ženě, si nezaslouží ani vous ani ženu. -Abraham Lincoln, 1865. Tak co je nového v Mordale? Otis a Maeve to jedou furt dokola, už to docela připomíná takový ten klasický “would they ever?“ vztah, který známe ze sitcomů, prostě maybemaybemaybe a když už to vypadá, že se to někam posune, tak najede klasicky konflikt. Z toho konce bych moc nervozní nebyl, vsadím se ve čtvrté sérii se Maeve vrátí tak v druhém díle, ten cliffhanger z konce druhé série se taky vyřešil hned. To finále bylo možná moc uspěchané. Lidi se tam pořád rozcházejí, jakože fakt všichni, není tam ani jeden stálý vztah za ty tři sérky, takže vlastně můžu říct, že si ten seriál drží autentičnost :D V každém dílu dva rozchody a většinou kvůli totálním hovnům. Jinak je to stále hrozně zábavný, nedošel tomu absolutně šmrnc jako některým jiným zahraničním seriálům, které financuje Netflix (ahoj Papírový dome). Holt američané dělali tak dlouho trapné ,ubohé středoškolské dramata (ahoj 13x důvodů proč), až museli přijít jejich otcové kolonizátoři a ukázat jim jak se to dělá správně. Celkově tedy spokojenost a uvidíme co bude dál (kdyby oznámili konec seriálu, nebyl bych překvapený, možná jenom trochu zklamaný). btw. když ve čtvrtém díle Eric říká, že jede na svatbu k babičce do Nigérie, tajně jsem doufal, že až v Lagosu vystoupí z letadla bude tam čekat moderátor Simon a jeho kámoš pasta a stane se tohle. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama