Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se stává, že mě posadí na prdel druhá série čehokoliv. Často bývá slabší nebo se - zejména u lepších seriálů - drží na stejné vlně. Přesně to jsem očekávala u Sex Education. To, čeho jsem se dočkala, mi téměř vyrazilo dech - takovou jízdu jsem tedy vážně nečekala. Všechno to, čím si mě dostala první série, se tady několikrát znásobilo. Ta práce s jednotlivými charaktery, hraní si s emocemi...Všechno je najednou ještě intenzivnější. Tomuhle se teprve říká návrat! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia netflixu si už robia srandu? Áno už v prvej serii nám ukázali rôzne lgbt. Ale v druhej toho ešte pridali a už to bolo viac menej trapne, podobne ako u daybreak, tu ale aspoň postavy a herci boli celkom fajn. Veľké plus bol dabing, ten v prvej serii určite chýbal. Ale ak ich porovnám, prva bola o dosť lepšia. Ale aspoň začiatok ma pobavil a páčil sa mi. Nepochybne netflix opäť ukázal ako sa dá pokaziť seriál, rovnako ako pri end of the f*** world. Aj tá prefarbena Maeve hovorí za všetko. Vyber skladieb bol na jednotku. Ale už to nebola tá sexuálna výchova ako v prvej serii. 3.5* ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat jako hrom! Pokud se vám první série líbila, nyní bude křičet blahem. Herci jsou více sehraní. Děj je konzistentní. Humor funguje na výbornou. Dramatické chvíle neskřípou a dojmou vás. Navíc se zde vyskytuje i lehce depresivní podtóny, které ještě více přidají na uvěřitelnosti. Tento seriál by se měl promítat všude. Učí totiž jednu důležitou věc. Komunikaci mezi partnery. Něco, co mnoho osob nezvládá. Jsem nadšený. Všech osm epizod je nacpaných úžasnými momenty. Top 10 letošního roku má obsazené jedno z míst. Season 2 - 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně jsem byl se seriálem v podstatě spokojen, po druhé řadě už to ale neplatí. Já samozřejmě vím, že jsou gayové jasně v kurzu, ale kdyby mi v tomhle městečku upadla bankovka vysoké hodnoty, nechal bych ji ležet, jsou i důležitější věci než peníze, Aimee by mi jistě rozuměla. Taky mi hodně vadila pestrobarevná Anglie, místy hodně chabý humor, Ola a slabé využití Lily. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. řada – 85 % už pro mě není takovou srdcovkou jako ta první. Je tomu tak z velké části proto, že hlavní dva charaktery ustupují lehce do pozadí a velká pozornost je věnována ostatním postavám. Už to prostě není jen o nich. Neříkám, že mě osudy jiných postav nebavily, byly koneckonců výborné, promyšlené a především uvěřitelné a ozdobené pečlivou dávkou britského humoru – ovšem z osobních neobjektivních prožitků musím říct, že si mě nezískaly tolik. Proto i 2. sérii hodnotím s mírným odstupem a paradoxně objektivněji. Je načase vyzdvihnout pozitiva: HERCI: *****/5; HUMOR: ****/5; HUDBA: *****/5. Jednoznačně tři nejsilnější články seriálu. Kdyby existovalo kritérium jako "rehabilitace týnejdžerské duše", tak bude mít ******/5. K negativům: KAUZALITA ODŮVODNĚNÍ: **/5 – v této disciplíně Sex Education lehce pokulhává, jednotlivé epizody jsou daleko více epizodické než v předchozí řadě, svůj podíl viny na tom nese i přebytek polo-hlavních postav. PROVÁZANOST: ***/5. Toť asi k mým nejzásadnějším problémům s 2. řadou. Snad na závěr se ještě hodí dodat: AKCE: ne. Jo, a Ola mi není vůbec sympatická! Co to kecám? Nejsem vůbec objektivní. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě můžeme slyšet píseň „Make Your Own Kind Of Music“ od Cass Elliot. (Fidlak)
  • Najlepšie hodnotená epizóda seriálu k júlu 2021. (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama