Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě velmi nadchla svým humorem kombinovaným s vážnějšími příběhovými oblouky a skvěle napsanými postavami. Série druhá na tyto kvality hladce navázala, příběhově je však ucelenější s větším prostorem pro dramatické prvky a prohlubování už tak skvěle napsaných charakterů. Za těch 16 dosud vydaných epizod už mohu říct, že jsem emočně silně zainteresován a nemůžu se dočkat třetí série. Tohle má totiž smysl, protože ne každý seriál funguje na dramatické a komediální lince zároveň tak dobře, jako tenhle, v teen subžánru mohu říct, že snad žádný. Proto doufám, že to Netflix nehodí do koše a nedá prostor například 13RW. 9/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě, jsem si říkal, že tohle bude snad ještě lepší, než první série, ale nakonec není. První sezona byla víc zábavnější, víc sexy, víc ulítlá. Druhá série, je o dost ukecanější, moc o vztazích, o dost teplejší a až moc „multi-kulti". Každopádně i tak, měla každá epizoda něco do sebe a rozhodně si přeji 3 sérii. Tak jako byla * navíc za Emmu Mackey v první sérii, i zde patří jedna pouze pro ní. ( + skvělá hudba a dokonalé úvodní scény každé epizody) ()

Reklama

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá druhá řada tohoto dramaticko-komediálního seriálu z prostředí americké mládeže. Rozhodně jsem nečekal, že bude tak dobrá a že ještě překoná úvodní sérii. Ovšem musím uznat, že se tak stalo. Druhá řada začíná přesně tam, kde skončila ta první. Tedy tím, že Otis, hlavní hrdina seriálu, má jistý velmi intimní problém, který musí nutně vyřešit, jelikož mu dost komplikuje jeho začínající milostný život se svou novou holkou Olou. Po tomto krátkém, ale intenzivním intru o dané komplikaci, Otis znovu rozjíždí, společně s Maeve, svou ilegální činnost, točící se kolem poradenství v oblasti sexu. Je zajímavé, že první epizoda druhé řady končí stejně, jako ta první u předchozí, jen s tím rozdílem, že tentokrát Otis přemlouvá Maeve ke spolupráci. Ačkoli se může zdát, že hlavním motivem série, je právě a znovu Otisova sexuální terapie studentů střední školy Moordale, není tomu tak. Tvoří jen okrajovou část příběhu, v nichž tou nejdůležitější jsou nepochybně vztahy. Jak ty nové, mezi Otisem a Olou, Jean a otcem Oly Jacobem, Ericem a jeho novým přítelem, tak i ty staré, mezi Ericem a Otisem, Otisem a Maeve, tak i mnohá další, které se nově tvoří a dále rozvíjejí. Je také moc dobře, že se jednak vracejí některé postavy a zároveň se objevují nové, tak i to, že se série více věnuje rovněž některým upozaděným postavám. Co mě však ještě více potěšilo v této řadě, byl na jedné straně humor, který je znovu excelentní a je přesně takový, jaký bych si ho asi v tomto seriálu představoval a na straně druhé určitá závažnost problémů jednotlivých postav. Jednoduše výborná řada, u které jsem měl jak v průběhu, tak i na konci, moc dobrý pocit ze zhlédnutí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príliš veľa LGBT, príliš veľa masturbujúcich tínedžerov doplnené o rasistický vedomostný kvíz v ktorom dominuje cocoa girl...Ak človek čas od času trávi čas aj s tínedžermi presne vie, čo ich trápi a určite to nie sú debaty o tom, či homosexuálny vzťah je v súlade s vierou a určite sú lídrami vo vedomostnom kvíze osadníci z Katanu. Seriál na svoju hranú politickú korektnosť dopláca aj na úkor toho, že sa snaží pôsobiť vtipne, avšak tínedžerským mozočkom to stačí, rovnako ako starším pánom, ktorí pri predstave že Asa má stále iba 16 a masturbuje v seriály ostošesť musia byť v siedmom nebi. Riadne trápenie, ktoré mám našťastie za sebou a serióznejšia tvár seriálu v druhej série v porovnaní s tou prvou vyznela ešte trápnejšie. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série byla mírné zklamání. Postavy se stále vyvíjely a měly svoje problémy z 1. série. Zároveň se nám nějaké postavy přidávají a vytváří nové dynamiky a zápletky. Hlavní problém ale je, že některé linky jsou doslova nudné a občas jsem si říkal, zda díl v polovině nevypnu a nedokoukám ho jindy. Nebyla to žádná katastrofa, ale oproti minulé série spíše pokles. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě je zmíněn Pablo Neruda (Ricardo Eliezer Neftalí Reyes y Basoalto), což byl chilský komunistický básník, politik, diplomat a nositel Nobelovy ceny za literaturu (1971). Kolem jeho pseudonymu se vedou teorie, že mu byl předlohou český spisovatel Jan Neruda, což sám Pablo ale nikdy nepřiznal. (Duoscop)
  • Najlepšie hodnotená epizóda seriálu k júlu 2021. (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama