Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série má celkem podivuhodný začátek. Chvilkama vás hrozně zajímá, co se děje s Otisem, Maeve a dalšími a pak přijde jiná postava a pokud jste si k ní nevybudovaly nějaké sympatie, nejradši byste jí dali vypínák (koukám na tebe Ollo). Hlavní "zápletka" série je dost poutavá a i když jsem věděl, jak vše skončí, i na druhé zhlédnutí jsem si sérii dost užil. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě o malinký kousek lepší, než druhá série, přesto výš nepůjdu ani náhodou. Místy je to hodně zábavné, mnohdy to však strašně tlačí na pilu, hlavně co se týká všech možných sexuálních menšin. Takže už tu nemáme jen několik gayů a leseb, ale dokonce i dvě nebinární osoby. A to už je moc i na Dwejna! Mám rád filmy s podobnou tématikou a neřadím se absolutně mezi homofobní osoby, ale čeho je moc, toho je příliš. Jestli je tohle opravdu jedno z hlavních témat na západě, tak jsem nakonec moc rád, kde jsem se narodil. Co se týče ostatních věcí, je to pořád dokola Meave s Otisem, stále strašně přehrávající Eric a hodně uspěchaný konec, který mě jen utvrdil v dojmu, co jsem napsal v mojí první větě. ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na 3 to není, to bych Sex Ed-u křivdil, ale na 4 taky ne. Největší problém mám a tím, že jsme všichni tak nějak držěli pěstičky pro Otise a Maeve, jenže mezi nima už není chemie a zajímavější to teda bylo s Ruby, kterou pak pro její velký úspěch zamrdali na druhou půli série do hajzlu. Dále Jackson. Překvapivě dobrý vývoj postavy v druhé sérii, který scénáristi rozjebou tak, že má jakože randit s absolutně plochým a nezajímavým queer charakterem. A víc nic, prostě se s jím/jí/jemi jen tahá. A stejně to, pičo, nedopadne! Eric je teď vyjebaná woke lifestyle píča a nová ředitelka bere tu motivaci odkaď že to? Asi z prdele. Maeve se po týdnu nastěhuje k cizí borce, ale Otise do karavanu na kafčo a sukačku nepozve. Omegalul, ty vole. Technicky vzato mám problém jen se scénáristy, protože spoustu postav dojebali na fest, nechali je udělat retardovaná rozhodnutí a naopak zbytečným charakterům dali moc místa nebo se ani neobtěžovali něco vysvětlit. Já to chápu, puberťáci mnohdy smysl nedávají, ale tohle je na můj zakrnělý mozek příliš. Navíc další cliffhanger, který je opět jen špatný a zbytečný. Já bych zvládl napsat lepší scénář, kurva! Nejlepší postavy - Adam, Ruby, Otis. No nic, od 4. série už nic nečekám a upřímně nemám ani tušení, co bych taky čekat mohl. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Super. Po mierne slabšej druhej sérii je to opäť nahláškované a miestami fakt divné, ale kráľovsky zábavné. Každá jedna dejová linka tu má zmysel a všetky su pekne uzavreté. Vývoj postáv síce rozprávkový, ale nepresiahne to hranicu absurdity a postavám proste fandíte a máte ich úprimne radi. A konečne došlo na "ten" moment, na ktorý sme všetci čakali od prvej série, vy viete ktorý. Inak Adam je proste MVP celej série. Ten character development je tu lepší, než v polke dnešnej seriálovej produkcie. | Hodnotenie: 9/10 | ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada se je víc dějová roztříštěná, ale není to míněno jako zápor, ba právě naopak. Většina postav je natolik zajímavá, aby dokázala udělat své příběhové linky zajímavými. Humoru asi není tolik, jako v předchozích dvou řadách, je to o něco více dramatické, ale vůbec to nevadí, na kvalitě to seriálu neubírá a je dobře, že tvůrci zkusili něco jiného, než aby potřetí zkoušeli "to samé". ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Dua Saleh, ktorí hrajú Cal, vyrastali v Minnesote, rovnako ako ich postava. (Pat.Ko)
  • V čase 00:38:45 proběhne parodie na film 1917 (2019). (FrankSusta)

Reklama

Reklama