Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii jsem si užila zatím nejvíc a to díky tomu, že ústřední postavy Maeve a Otis jsou lehce sesazení ze svých trůnů a prostor se dostal i ostatním, za mě mnohem zajímavějším postavám. Dvojice Maeve a Otise mi k sobě neseděla už od první série a tím pádem nejsem tím šíleným fandou, co na to celé kouká jen aby viděl, kdy už se ty dva dají konečně dohromady. Upřímně, Otise s Olou jsem nedávala ještě víc než Otise s Maeve a proto jsem byla v téhle sérce nadšená z Ruby, která se mi k Oťáskovi líbila nejvíc ze všech... škoda. Co musí na tomhle seroši bavit všechny jsou ty jejich hadry, který obdivuju už od první série a hlava mi jde kolem z těch šílenejch, přesto prostě pěknejch kombinací. V téhle sérii mi teda šel i sluch kolem, protože co se týče výběru hudby to byl přesně můj šálek kávy a shazam na mém telefonu se nezastavil. Na konci se mi dostala i kýžená dávka dojetí a to z Adamovo úsměvu při psí soutěži. V příští sérii to dá dohromady s Rahimem, vsadím se a i v to doufám... Adam je pro Erika moc dobrej, prove me wrong. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie dá nahlédnout pod pokličku některým z dosud vedlejších postav. A pořád je to lidské a  vtipné a taky tak strašně motivační, ale.... některé scény, u nichž bych si v jiném seriálu rvala vlasy studem, jsou tu podány s takovou nadsázkou, že baví. Příběh se uzavřel a já jen doufám, že ho nepokazí další sérií. ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Super. Po mierne slabšej druhej sérii je to opäť nahláškované a miestami fakt divné, ale kráľovsky zábavné. Každá jedna dejová linka tu má zmysel a všetky su pekne uzavreté. Vývoj postáv síce rozprávkový, ale nepresiahne to hranicu absurdity a postavám proste fandíte a máte ich úprimne radi. A konečne došlo na "ten" moment, na ktorý sme všetci čakali od prvej série, vy viete ktorý. Inak Adam je proste MVP celej série. Ten character development je tu lepší, než v polke dnešnej seriálovej produkcie. | Hodnotenie: 9/10 | ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mám sice trochu problém s tím jak tvůrci v rámci třetí série řeší některé situace (celá ta školní záležitost s Hope) a jak nakládají s některými vztahy (vztah Otise a Maeve,který začíná smrdět tím,že se nakonec Otis ožení a s Maeve bude až mu manželka umře,nebo vztah Jeane a Jakoba,kde mi přijde,že tvůrci musí za každou cenu přijít s nějakým zvratem),ale i tak jsem zjistil,že mi tahle partička dost chyběla a celou sérii jsme dali za 2 dny.Celá řada pak jde cestou kterou nastavila druhá série,takže i když je to pořád chvílemi dost vtipné,finální vyznění je spíš hořkosladké a častěji se hraje na vážnější notu.Jsem rád za potvrzení další řady a doufám,že tentokrát alespoň něco dopadne tak jak bych si představoval...85% ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší prozatímní konflikty postav (Michael, Adam, RUBY!!) se mísí s nejhoršími (Kyle, Cynthia a Jeffrey, podvádějící Eric??), nejlepší writing (3x1, 3x2) s nejhorším (3x5, 3x7). Je tu tolik dobrého a zároveň tolik špatného. Nejdůležitější je ale lidové Fuck Otis and Maeve, all my homies hate Otis and Maeve. OTIS AND RUBY NEW OTP. Jsem plný zvědavosti do čtvrté série. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Když se Maeve (Emma Mackey) objeví na počítači „modrá smrt“ (modrá obrazovka), jde o systém Windows XP, který od roku 2014 není podporován. (Puxina)

Reklama

Reklama