Reklama

Reklama

Highlander 5

  • USA Highlander: The Source (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Svět se propadá do chaosu. Highlander Duncan MacLeod prochází ruinami rozpadajícího se města a vzpomíná na dobu než odešla láska jeho života. Přidává se ke skupině nesmrtelných. Znovu se setkává se svým tajemným přítelem Methosem a také smrtelníkem Joe Dawsonem. Společně se vydávají na nebezpečnou výpravu: hledat původ své nesmrtelnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsie zbytocne pokracovanie kultoveho filmu Highlander. Banda tupych highlanderov toho moc nenarobila a boli skor zbytocnymi postavami, ktore si len pytali dostat na telo a aj sa tak casom stalo, co bolo len skvele. O hlavnom zaporakovi, len tolko, ze bol smiesny a aj trapny. Tie bleskove pohyby, ktorymi disponoval ma len rusili z dobreho sledovania filmu. Serialovy highlander, ktory si tu zahral ani moc to svoje paratko nepouzival, pretoze mu ho bez problemov zlomil ten albin a uz sa len zmohol na dva noze, ktorymi maval proti nepriatelom. Co sa tyka tych subojov nebolo to nic prekvapujuce, ale skor nudne a nicim zaujimave. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem, nejsem a nikdy nebudu žádný fanoušek ságy o nesmrtelných utínačích hlav s tím, že za nejpodařenější věc týkající se této akční fantasy považuji Who Wants to Live Forever od kapely Queen. Každopádně uznávám, že rok 1986 a Christopher Lambert svým způsobem patří do historie filmového průmyslu. Co však čekat o pátého pokračovaní, které má s původním Connorem MacLeodem společného snad už jenom jeho realitní nesmrtelnost? Možná tak z vody vařící céčkový akčňák parazitující na zavedené značce. A ono ejhle. Highlander 5 je z vody vařící céčkový akčňák, který parazituje na zavedené značce. Ale když už bylo řečeno A, je slušností přidat i B. Zase úplný trapas to nebyl…..hlava vám po zhlédnutí určitě na krku zůstane. ()

Reklama

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 1/10/// PLUS: hudba by se krásně vešla do jednoho sestříhaného klipu, je to totiž to nejlepší co film nabídne, jo a taky tu hraje Adrian Paul MÍNUS: totálně zmršený, to bylo něco strašného tohle sledovat, nejvíc mě iritoval klipovitý střih, levná výprava a dekorace, mizerné efekty a pošahaný příběh a směšné dialogy/// Shrnutí: Totální ukázka sestupné tendence celé téhle série, kdy pátý film už nemá kam klesnout. Musím se snažit najít pozitiva a taky pravda, napoprvé jsem to nedokoukal. Nesrovnatelně odlišný zážitek oproti prvnímu dílu, který jsem sledoval na skotské vrchovině./// Celkem 15%/// ()

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Horší film ako je tento som nevidel poriadnu dobu. Katastrofálne scény, mizerný strih, herecké výkony úbohé až žalostné a dej, ktorý v konečnom dôsledku nedáva žiadny zmysel. Trpel som. Bol som doslova v mukách. Po polhodine som to vzdal. Nevládal som toľko neschopnosti pokope monitorovať. Úbohé. A ešte ako. Jedna hviezdička je pre toto ohavné dielo príliš veľa. 0% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh je strašná splácanina a tahle série se řadí k tomu nejhoršímu, co jsem kdy viděl. Sem tam je v tomhle filmu sem tam docela dobrý nápad, ale celkové provedení ho stejně zabíjí, takže je z toho kulové. Absence Lamberta už je tím posledním hřebíkem do rakve série, která měla opravdu jen dobrý nápad. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (11)

  • Původně mělo jít o první díl nové trilogie, ale tenhle plán přirozeně po propadu padl. (Taninaca)
  • První díl ze série, který nebyl uveden v kinech. (Taninaca)

Související novinky

Tom Cruise v novém Highlanderovi?

Tom Cruise v novém Highlanderovi?

20.11.2014

Highlander se v roce 2007 dočkal pátého dílu s podnázvem The Source, který se ale nedostal ani do amerických kin. Bylo to jasné znamení, že by se klasika z roku 1986 měla nechat spát, v Hollywoodu to… (více)

Reklama

Reklama