Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Časohrátky, vyšinutá šikmoočka, stupňující napětí, solidní atmosféra, trocha krve(ikdyž bych to bral samozřejmě krvavější). I tak spokojenost. Pěkné 4hvězdy. O filmu jsem samozřejmě věděl ale v té záplavě filmů jsem ho prostě tak nějak zazdil. Za doporučení a tím pádem i znovu připomenutí vděčím uživateli stan67. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se může dosrat přátelství dvou žen a vyhrotit v čirou nenávist. Spolupráce napříč 20 lety v jednosměrném cestováním časem přes telefonní linku přinese řadu výhod, ale postupem času (haha) se ukazují nevýhody, když ten naproti se změní z přítele v nepřítele. V podstatě se všechno plus mínus odehrává ve stejném domě jen s dvacetiletou mezerou. Neskutečná pumelenice a krvává řezničina ve finále a poslední minuta filmu párkrát přetočená, abych ten mindfuck vůbec pobral. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jde o naprosto originální počin, který předtím ještě nikdo nevymyslel, ale skoro nechápu, jako moc se jim podařilo udržet příběh nepředvídatelný. Kdykoliv jsem začala mít pocit, že vím, co bude dál, bylo to jinak. Napínavé od začátku do konce, velmi dobře zahrané. Dál to asi rozvádět nebudu, abych nenapovídala. Každopádně, pokud chcete dobrý thriller, tady ho dostanete. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Naprosto bravurně zvládnuté vyprávění s přehlednými časovými změnami, u nichž se člověk necítí jako pitomec, protože by nestíhal pobírat tvůrčí záměr. Hlavní herecká dvojice svými výkony pak drží diváky v neustálém napětí a celkově jde o jasnou 5* záležitost. Jenže pak příjdou titulky a prostě... proč. Ach jo. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Verbal píše, že jde o remake. Ok to jsem nevěděl, ale i tak mě ten film nebetyčně sral. Především kvůli děravému scénáři, jsem se až chvílemi přistihnul, že snad sympatizuji víc i s tou psychicky narušenou borkou. Hlavně teda iracionální nedomyšlené (ano schovejme to pod emotivní) chování hlavní postavy. Potom už je mi celkem jedno, jestli to bylo dobře zahraný nebo ne. Poslední dvě minuty to samozřejmě nevytrhly, spíš naopak mě to utvrdilo v tom, že tenhle film je jen pouhopustá sra*ka. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama