Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (264)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mutantí rodinka mi bude hodně chybět, ale chápu, že tvůrci chtěli odbočit o trošku více. Je to určitě kvalitnější než předchozích pět dílů (první WT, už nebude překonán), ale já raději brutální béčka, plné nahoty a Gore. Brutální to naštěstí je i zde, ještě aby ne, kdyby tu nebylo Gore, tak to rovnou spláchnu odpadem (top scény - kláda, trest smrti). Obsazení mi celkem vadilo - dva teplouši, černo bílý pár, klasický pár, soucit k postávám skoro žádný. Druhá polovina alias Divoké kmeny, mě už docela nudila, ta délka je šílená, nebo aspoň mi to tak přišlo. Finále "doma" bylo parádní. Jako fanda Wrong Turn série, je pro mě tento Reboot spíše ale zklamáním. Předešlé díly, mám občas chuť si někdy zopakovat, u tohoto mám teď pocit, že už po druhé vidět nikdy nechci. (694. hodnocení) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

"originální" sérii vůbec neznám a neviděl sem ani minutu z žádného dílu.Tudíž mě nějaká návaznost,nebo cokoliv jiného úplně míjí a je to evidentně jedině dobře.Tenhle Wrong Turn je totiž v rámci žánru víc než fajn.Slušně vypadá,má spád i atmosféru a jediné co zamrzí je to,že prakticky všechny smrti se odehrají mimo záběr.Osobně mám rád tyhle horůrky,kde by se měl divák bát o hlavní jakože hrdiny,ale tvůrci z nich udělají/obsadí tak nesympatická hovádka,že se tak neděje a může se tak v klidu fandit proti straně.Hojně kritizovaná snaha a jakýsi přesah (morální,společenský) mi tu nijak nevadila a vlastně mi nepřišla nijak výrazná...70% ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Původní série mě minula (i když si vybavuji, že první Pach krve nám pouštěla učitelka na základce v takovém tom období v červnu, kdy už se nikomu nechce učit, ale beztak jsem si tehdy četla Harryho Pottera pod lavicí nebo tak něco a z filmu si opravdu pamatuji jen ten název), takže jsem k filmu přistupovala zcela nezasvěceně a chtěla ho vidět proto, že tam je Matthew Modine a že na promo fotkách byli nějací lesní duchové. V obou případech jsem zůstala neuspokojena. Úvod mě navedl k očekávání, že to bude víc "detektivka" a že bude otec v příběhu aktivnější, což se nestalo. A obecně to obsahovalo spoustu takových šťavnatých vějiček, které nakonec k ničemu nevedly. Třeba když jedna z dívek pořád pořizovala selfíčka přes rameno (a byl na to opakovaně dáván důraz), myslela jsem, že se na fotky potom podívají a uvědomí si, že je někdo v pozadí sleduje. Ale ono ne. V půlce se navíc standardně rozběhnutá hororová zápletka totálně zastaví a překlopí do trochu jiného subžánru tak kostrbatě a pomalu a nezáživně, jak je to jenom možné. Což bylo rovněž zklamání. Některé aspekty potom působily až amatérsky a směšně, třeba jakože ta informační deska o Nadaci a rodinách je zcela nová, takže tvůrci buďto zapomněli, že tam na ni pršelo a foukalo nějakých sto sedmdesát let, a nebo to byl záměr, kterým chtějí říct, že někdo z města nebo Nadace ji chodí pravidelně obměňovat a udržovat, což se mi nějak nezdá. Závěrečný dvojitý twist je hodně přitažený za vlasy, i kdybych se oddala představě, že svět, ve kterém se stalo všechno předešlé, by mohl existovat. Na druhou stranu se mi líbilo, že v rámci třetího twistu to hrdinka vzala do svých rukou. Líbily se mi i některé další věci. Cesta "temnotou" bylo maso, i když si myslím, že schopnější filmař by z toho zase vytáhl mnohem víc. Takže nakonec dávám filmu dvě hvězdičky za příslib, asi se podívám na ten první díl, abych viděla, tak moc bylo mým učitelům v ranných 2000s všechno jedno, a pak na celou ságu promptně zapomenu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiživování se na značce Wrong Turn už dávno nemá smysl. Důkazem je i tenhle novej počin. Už trailer mi napověděl, že asi nepůjde o nic extra a to se i potvrdilo i po dokoukání. Pach krve tu sice cítit je, ale tahle krev je řádně zaschlá a vyčpělá. Nemůžu si pomoct ale bylo to takový nemastný,neslaný. Zbytečně dlouhý a natahovaný, postavy nevýrazný. Čekal jsem aspoň nějaký výživný gore efekty. Ale i na nich se očividně šetřilo a tak je vše mimo kameru. Za mě slabý 2 hvězdy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kéž by tak všechny nové horory měly podobně fungující, logické twisty, jakž takž snesitelné (tj. ne úplně debilní) postavy, a přesně tolik šikovných a zručných tvůrců, aby ve výsledku nevypadaly jako levná televizní céčková produkce. Jsem z toho nadšenej, a hlavně v šoku, jak snesitelně fajnovej to mělo PŘÍBĚH. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Keď Jen (Charlotte Vega) povie svojmu otcovi (Matthew Modine), že filmová noc bude obsahovať film o „nenásytných kanibaloch“ a on odpovie „Zase?“, zjavne naráža na antagonistov predchádzajúcich šiestich filmov pred týmto reštartom. (Arsenal83)
  • Filmovalo sa v meste Cincinnati a štátnom parku Hocking Hills v americkom štáte Ohio. Natáčacie obdobie trvalo od 9. septembra do 2. novembra 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama