Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paci sa mi, ze je to cele vo vaznejsom duchu, v tmavsom "have" a hlavne bez komickych a i logickych blbin, ako vacsina "Lucasfilm-serialov" Starwars univerza poslednych rokov. Po vzhliadnuti prvej epizody s nejednoznacnym nastavenim hrdinu a suvislymi dialogmi som sa blizsie pozrel na tvorcov a zrazu bolo vsetko jasne. Gilroy - tzn. Bourne :) Pohodovy otvarak. Mam z toho dobry pocit. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé SW přequápko. Už jen proto, že min. do trajlerů jsem ani neplánoval, na tohle koukati. Andor je sice zajímavou postavou ve filmu, ale tenkráte mi prostě přišlo divné se dívat na sérii, zaměřenou právě na něj. No, časy se mění. Mohu též potvrditi, že s tou hudbou si zdejší komentátoři nedělali srandu. Jsem zvědav, jak bude ten koncept 3dílů jako filmů, vypadati a působit pak v celém tv s. dohromady. Sice mě moc nebaví flashbacky z dětství, ale třeba se to časem stane zajímavějším. Jen to nepokazte. Takových projektů, co začali nadprůměrně a divácky přitažlivě už v SW pár bylo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to prvoplánová juchanda pro děti - to je super. Lépe to koresponduje s atmosférou Rogue One. Co ale úplně neimponuje je pomalé tempo bez cíle. Andor prostě někam chodí… něco dělá… nevíme co. Flashbacky do minulostí mě vůbec nezajímají (a nevím ani proč by měli). Nebavilo mě to. Nechytlo mě to (nenalákalo) dívat se dál. A to je špatně. Hodně špatně. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady asi budu troškus více kritický než většina.... Ale zase až tak "vydřenej" z toho nejsem. Respektive vůbec nejsem vydřenej z našeho hlavního hrdiny. Nevím jestli Diegovy dali před natáčením nějaký antidepresiva nebo co, ale já u něj necítil a ani neviděl jedinou pořádnou emoci. Naproti tomu musím vynachválit casting vedlejších postav! Naprostá paráda, od geniálně udělaného robota který má problém s řečovým modulem, přes šéfa ochranky, šéfa společnosti až po přátele Andora kteří mu tak nějak pomáhají proplout životem. V tuhle chvíli musím říci, že tenhle seriál je seriálem VEDLEJŠÍCH POSTAV! Přesný opak Obi-Vana..  Bohužel i tak dávám lepší 3* a 70% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor je krásně dospělý a přízemní, žádná blockbusterová blbina s tunou vtípků pro děti. První dva díly jsou pomalejší a budovací, ale jak už Gilroy prozradil dříve, každé tři díly tvoří jeden televizní film, takže trojka funguje jako nabušené finále "prvního filmu". Čtyřka pak otevírá jakoby následující příběh a je taky super, největší king je přitom (od trojky) Stellan Skarsgård, visel jsem na každém jeho slově. Celkově hezký nadprůměr, těším se na hejt reakce, že tam toho málo vybuchuje a chybí humor, takže je to vlastně nuda. Ne každý holt chce od Star Wars vymazlený špiónský thriller/málem sociální drama o životě ve stínu Brits... ah, Galaktického impéria, že ano :) (Viděl jsem první čtyři díly, k nimž dostali přístup novináři) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)
  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)
  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)

Reklama

Reklama