Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 11

(série)
USA, (1982–1983), 8 h 15 min (Minutáž: 25–120 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Jeff Maxwell, Deborah Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (2)

Galerie (13)

Zajímavosti (63)

  • Margaret (Loretta Swit), Hawkeye (Alan Alda) a B.J. (Mike Farrell) vsadili na závod týdenní výplatu. Ačkoli existuje mnoho proměnných, včetně bojového platu, odpracovaných let atd., kapitán (hodnost Hawkeye a B.J.) vydělal přibližně 370 amerických dolarů měsíčně / 92,50 dolarů týdně. Major Houlihanová by vydělala přibližně 470 amerických dolarů měsíčně / 117,50 dolarů týdně. (sator)
  • Winchester (David Ogden Stiers) učí orchestr domorodých muzikantů "Mozartův Kvintet pro klarinet a housle". Alan Alda (Hawkeye) se seznámil se svou ženou, která hraje na klarinet, právě při této skladbě. (JayCZ)
  • Dennis Dugan, který zde hraje zetě plukovníka Pottera (Harry Morgan), se dříve objevil v epizodě Láska a svatba (1975), kde hrál vojína Dannyho McShanea, který se plánoval oženit s korejskou „pracující dívkou“, jen aby mohla být prodána jako prostitutka do USA. (sator)

Reklama

Reklama