Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 11

(série)
USA, (1982–1983), 8 h 15 min (Minutáž: 25–120 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Jeff Maxwell, Deborah Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (2)

Galerie (13)

Zajímavosti (63)

  • Když Charles (David Ogden Stiers) skočí na granát, Rizzo (G.W. Bailey) mu řekne, že se na něj vrhl rychleji než „Snydersovi honiči“. Frans Snyders byl vlámský malíř, který vytvořil řadu obrazů zobrazujících psy vrhající se na divokou zvěř. Fráze „rychlejší než Snydersovi psi“ se stala pořekadlem na jihu a v Appalachii, což znamená velkou rychlost. (sator)
  • Lékař, který hlídá Soon-Lee (Rosalind Chao), má na hlavě přilbu s červeným křížem namalovaným na přední straně. Praxe malování Červeného kříže na přilby byla zastavena počátkem roku 1951, protože severokorejští odstřelovači je používali k míření. (sator)
  • Loretta Swit (Margaret) uvedla, že si často dobírala Davida Ogdena Stierse (Charles Winchester), že je samotář a že nezná ani jeho telefonní číslo. V epizodě Winchester dává Margaret knihu poezie. Když Swit během natáčení knihu otevřela, byl na ní papírek se Stiersovým telefonním číslem. Emoce herečky, které následovaly, byly opravdové. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno