Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Tvůrci seriálu s Timem Allenem v čele přetavili základní myšlenky z Allenových standupů a dali světu zábavný návod, jak skloubit chlapský svět s tím ženským, potažmo rodinným, aniž by vesmír explodoval. I když v případě Tima k tomu není nikdy daleko… Krásná devadesátková zábava s vlídným humorem, domácí atmosférou a přátelským popichováním mezi hlavními postavami. Ke skvělému zážitku hodně pomohl výborný dabing prvních 4 sérií. Od 5. série se už bohužel na seriál v češtině nedá dívat (většina humoru a atmosféry je pryč) a je třeba přejít na originál znění. Snad si jednou pomocí umělé inteligence budeme moct poslední série předabovat podle těch prvních a ty tak dostanou větší výkon. Salut kutilské partě! ()

svik 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na zpracování scenérií pro nenáročné domácí kutili. Ovšem s tím problémem, že v domácnosti kde se seriál často také odehrával nebylo příliž toho k pokoukání. Nejlepší byl tajemný soused, který uměl vždy skvěle pozadit. Nebo skvělě oblečené a nafintěné hostesky přinášející Timovi potřebné komponenty k jeho show. Jeho filmová žena vl. jménem Patricia mi přišlamoc nevkusná a protivná. Takže proto žemám kutili rád a vážim si jich tak dávám za 4. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitkom so skvelým Timom Allenom, jeho skvelou manželkou a so skvelými troma nepodarenými synmi, ale aj tak sa mi vždy páčil skvelý bradatý pomocník Al (ktorý na rozdiel od Tima vedel, čo robí) a skvelý, takmer mystický sused Wilson, ktorého som, ak mi pamäť dobre slúži, nikdy nevidel ako vyzerá v tvári. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)
  • Na základě seriálu vznikla i hra na konzoli Super Nintendo, ve které se Tim probíjel televizním studiem s různými kulisami a bojoval například s chlapíkem oblečeným v kostýmu dinosaura. Většinu stránek manuálu tvořil text „Skuteční chlapi si poradí bez instrukcí“. (HellFire)
  • Timu Allenovi bylo za natočení 9 sezóny nabídnuto 50 milionů dolarů a Patricii Richardson polovina této sumy. (HellFire)

Reklama

Reklama