Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Asi žádný seriál se nedokáže vyvarovat jakémusi poklesu v kvalitě a je jen málo takových které to dokázali. Kutil Tim bohužel není jeden z těch vyjímečných , ale je to i tak jeden z nejzábavnějších seriálů jaké sem kdy měl možnost vidět. Hašteření Tima s Jill, moudrosti souseda Wilsona, nesmělost Ala Borlanda, tři pěkní frackové a "šikovné" ručičky Kutila Tima. Tenhle seriál miluju a moc se mi líbí R-R-R ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tim Allen je tady fenomenální. Je zábavnej v každym dílu a jeho scény s Alem 'flanelem' Borlendem nemají obdoby. Utahování si buď právě z jeho flanelových košilí nebo jeho tlusté mámy je už téměr kultovní. Celé to ale stojí na Timovi. Pokud není před kamerou, je to jen další z mnoha nezábavných sitcomů. Jeho snaha všechno vylepšovat a jeho hloupost jsou k popukání. Trošku mi to kazí morální poučení na konci skoro každého dílu. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele

Pro mě takový průměrný sitcom, kde hlavní postava je místy neskutečně vtipná a během jediné minuty dovede být zase neskutečně otravná. Poměrně slušně je doplňována pomocníkem Alem a jeho třemi syny (z nich nejlepší je ironický Jonathan Taylor Thomas). Na druhou stranu, postava Jill mi přijde značně unylá a oproti spoustě jiných mi nejtrapnější přijde postava souseda Wilsona, jednak to věčné zakrývání ksichtu mě vyloženě sralo (já vím, vtip, ale mě vtipnost tohohle fóru úplně uniká) a nepamatuju si skoro žádnou situaci, kdy by měl nějakou vtipnou scénu či hlášku, jen ze sebe neustále sype nějaké přemoudřelé řeči ohledně kdejaké kraviny. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Návraty k dětským seriálovým láskám nebývají lehké, protože televizní revoluce posunula laťku hodně vysoko a bohužel ne všechny se přes ni dokáží přehoupnout. Po kompletní první sérii však můžu v klidu říct, že Kutila Tima se to netýká. Ten 90´ felling je i díky tomu, kam se společnost za ty roky posunula (ano, přesně tam), neskutečně odzbrojující. Ono je vůbec hrozně osvěžující vidět seriál, kde se tolik postav nebere vůbec vážně, i když mají svoje problémy a chyby. Zpočátku to stojí především na macho humoru, kutilském neumětelství a parodování role otce. Postupem času začne divák zbožňovat originální nápad s neustále filozofujícím sousedem Wilsonem a hlavně se ke slovu dostane kočkování mezi Timem a Alem v nejpřepálenější kutilské show, které v závěru série vrcholí takovým způsobem, že je těžké se udržet v křesle. Nesmím zapomenout na Pamelu, tři povedené synátory a těžce cool znělku. V pozdějších sériích nepřestává Tim překvapovat svou nešikovností, nejdelší running joke historie v podobě schovaného Wilsona také přináší nové nápady, ale právě ona zacyklenost, kdy postavy nedostanou prostor k vývoji, seriál sráží do vod old schoolu, který sice pobaví, jenže na nejvyšší příčky to už dávno nestačí. 1. - 4 . série: 85%, 5. - 8 . série: 75%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)
  • Plná jména kluků jsou Bradley Michael Taylor, Randall William Taylor a Marcus Jason Taylor. (Kulmon)
  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)

Reklama

Reklama