Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálových legend mého dětství, jak já Kutila Tima sledoval a miloval! :') Ale i s odstupem času musím uznat, že tenhle seriál měl a pořád má něco do sebe. Na rozdíl od některých dalších amerických sitcomů má totiž hned na začátku pořádnou výhodu - velice atraktivní prostředí (především pro kutily) a také mu nechybí humor, což je u podobných seriálů asi to nejpodstatnější (a který některým americkým sitcomům právě chybí). ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kutil Tim a jeho "dokonalé" umění něco ukutit :-).Zajímavé na tomto rodinném komediálním seriálu je,že mi po celou tu dobu a po všech těch 8mi sériích přišlo,že všichni dětští herci jsou neskutečně podobní svým seriálovým rodičům. Ke tradičnímu kutilskému pořadu Čas pro nářadí patří také rodinná atmosféra,která na nás svým sentimentem dýchá snad v každém díle. Místy naivní ale nic, co by někoho dokázalo rozzlobit nebo donutit přepnout kanál. Na tuhle věc se ráda podívám,když je možnost :-). ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tim Kutil Taylor..... lepsi serial o kutilstvi neznam.... Posledni dily uz nedosahuji takovych kvalit (hlavne kvuli chlupaci Borlandovi) ale uz kvuli tem prvnim seriim stoji za to dat 5*.... Jo a taky nesimem zapomenout upozornit na priserny dabing pana Mahdala, na ktery jsem si dlouho nemohl zvyknout..... puvodni byl mnohem lepsi..... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitkom so skvelým Timom Allenom, jeho skvelou manželkou a so skvelými troma nepodarenými synmi, ale aj tak sa mi vždy páčil skvelý bradatý pomocník Al (ktorý na rozdiel od Tima vedel, čo robí) a skvelý, takmer mystický sused Wilson, ktorého som, ak mi pamäť dobre slúži, nikdy nevidel ako vyzerá v tvári. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Postava Wilsona je založena na dětské vzpomínce Tima Allena, kdy byl moc malý, proto byl neschopný si souseda prohlédnout (Kulmon)
  • "Tool Time" je natáčen s opravdovým publikem. (Kulmon)
  • V Německu byl seriál vysílán pod názvem Hör mal, wer da hämmert, v překladu "poslouchej, kdo se zlepší". Název tak odkazuje na komedii Kdopak to mluví (1989). (chleba24)

Reklama

Reklama