Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy někoho slyšel nazývat seriál slovem KULT, tak pro mě je takovým kultem ve světě seriálu právě Kutil Tim. Nezapomenutelné hlášky, které jsem slýchal každý díl. Vtipné příběhy, za kterými se často skrývalo nejedno poučení a nezapomenutelný Timův soused. To vše dohromady tvořilo neumělou dokonalost, na kterou se budu dívat rád stále dokola. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Pro mě takový průměrný sitcom, kde hlavní postava je místy neskutečně vtipná a během jediné minuty dovede být zase neskutečně otravná. Poměrně slušně je doplňována pomocníkem Alem a jeho třemi syny (z nich nejlepší je ironický Jonathan Taylor Thomas). Na druhou stranu, postava Jill mi přijde značně unylá a oproti spoustě jiných mi nejtrapnější přijde postava souseda Wilsona, jednak to věčné zakrývání ksichtu mě vyloženě sralo (já vím, vtip, ale mě vtipnost tohohle fóru úplně uniká) a nepamatuju si skoro žádnou situaci, kdy by měl nějakou vtipnou scénu či hlášku, jen ze sebe neustále sype nějaké přemoudřelé řeči ohledně kdejaké kraviny. ()

Reklama

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Tohle je vysněný život každého chlapa milující manželka, 3 kluci, v garáži si stavíte svoje fáro, navštěvujete své oblíbené sportovní týmy, pracujete s nejlepší asistentem Alem Borlandem a za souseda máte nejchytřejšího člověka na Světě, který vždycky přispěchá s užitečnou radou, když jste v koncích. Jen těch nehod se zbavit :). Kutil Tim patří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale nastavenou laťku Tim Allen nedokázal udržet až do konce, poslední série je trošku zklamáním. I přesto jasných 5. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tim Kutil Taylor..... lepsi serial o kutilstvi neznam.... Posledni dily uz nedosahuji takovych kvalit (hlavne kvuli chlupaci Borlandovi) ale uz kvuli tem prvnim seriim stoji za to dat 5*.... Jo a taky nesimem zapomenout upozornit na priserny dabing pana Mahdala, na ktery jsem si dlouho nemohl zvyknout..... puvodni byl mnohem lepsi..... ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)
  • Seriál stojí na základech standu-pů Tima Allena z přelomu 80. a 90. let 20. století (Dirtiest Dozen, All Man are Pigs a Rewires America), jejichž společným tématem byli chlapi (kteří jsou ženami často viděni jen jako nechutná individua) a chlapské věci – chlapské projevy všeho druhu, nářadí, vylepšování věcí, síla a výkon (hlavně větší výkon) a logicky střet chlapského světa s tím ženským. V seriálu se všechna tato témata objevují také, jen v učesanější formě. (Luxocculta)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)

Reklama

Reklama