Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy někoho slyšel nazývat seriál slovem KULT, tak pro mě je takovým kultem ve světě seriálu právě Kutil Tim. Nezapomenutelné hlášky, které jsem slýchal každý díl. Vtipné příběhy, za kterými se často skrývalo nejedno poučení a nezapomenutelný Timův soused. To vše dohromady tvořilo neumělou dokonalost, na kterou se budu dívat rád stále dokola. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

dobrej komediální seriál, akurát mi vadil ten pitomej novej dabing s mahdalem. pak už jsem to přestal sledovat. ale ze začátku to bylo fajn. nezapomenu na scénu, jak Tim stojí u díry do zdi (snad větrání nebo od elektrickýho vedení) a říká, že jestli je tam had, tak ať mu klidně vleze za košili. no a on mu tam vlezl. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

V dobe keď to bežalo na ORF mi tí čo to pozerávali o tom básnili. Že mrú od smiechu, že je to skvelé a zábavné. Keď som to konečne mal možnosť vidieť u nás, nestačil som sa čudovať čo za sprostosť to je. Síce sa to slovo hodí aj na viac iných seriálov, ale u tohto je to 100% výstižné. Trápne. Normálne som sa hanbil za tých hercov. Brr. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)
  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)
  • V závěrečné se Heidi těsně před posledním "Tool Timem", že je těhotná. Debbe Dunning byla tehdy skutečně těhotná. (Kulmon)

Reklama

Reklama