Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

monolog 

všechny recenze uživatele

dobrej komediální seriál, akurát mi vadil ten pitomej novej dabing s mahdalem. pak už jsem to přestal sledovat. ale ze začátku to bylo fajn. nezapomenu na scénu, jak Tim stojí u díry do zdi (snad větrání nebo od elektrickýho vedení) a říká, že jestli je tam had, tak ať mu klidně vleze za košili. no a on mu tam vlezl. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálových legend mého dětství, jak já Kutila Tima sledoval a miloval! :') Ale i s odstupem času musím uznat, že tenhle seriál měl a pořád má něco do sebe. Na rozdíl od některých dalších amerických sitcomů má totiž hned na začátku pořádnou výhodu - velice atraktivní prostředí (především pro kutily) a také mu nechybí humor, což je u podobných seriálů asi to nejpodstatnější (a který některým americkým sitcomům právě chybí). ()

Reklama

kujon 

všechny recenze uživatele

Klasika s velkým K. Ať už vzpomenu Tima, Ala, kluky, Wilsona, Jil, Alovu matku. Nikdy nezapomenu na epizodu kdy Tim závodil s Bobem Villou na zahradních sekačkách :D Bob: Dal sem tam motor z harleye ;) Tim: Já tam dal motor z vrtulníku :D :D :D :D A nebo jak "vytunil" jedné malé kamarádce svých synů autíčko na autodráhu - instaloval motor z vysavače, autíčko udělalo několik bleskurychlých kol a totálně rozsekalo francouzské okno :D 5 hvězdiček málo ;) ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy někoho slyšel nazývat seriál slovem KULT, tak pro mě je takovým kultem ve světě seriálu právě Kutil Tim. Nezapomenutelné hlášky, které jsem slýchal každý díl. Vtipné příběhy, za kterými se často skrývalo nejedno poučení a nezapomenutelný Timův soused. To vše dohromady tvořilo neumělou dokonalost, na kterou se budu dívat rád stále dokola. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)
  • V Německu byl seriál vysílán pod názvem Hör mal, wer da hämmert, v překladu "poslouchej, kdo se zlepší". Název tak odkazuje na komedii Kdopak to mluví (1989). (chleba24)

Reklama

Reklama