Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

gogos 

všechny recenze uživatele

Tim Kutil Taylor..... lepsi serial o kutilstvi neznam.... Posledni dily uz nedosahuji takovych kvalit (hlavne kvuli chlupaci Borlandovi) ale uz kvuli tem prvnim seriim stoji za to dat 5*.... Jo a taky nesimem zapomenout upozornit na priserny dabing pana Mahdala, na ktery jsem si dlouho nemohl zvyknout..... puvodni byl mnohem lepsi..... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tim Allen už bude navždycky Kutil Tim, to mu prostě nikdo neodpáře a já myslím, že on už to dávno ví. Možná si tím vlastně zkazil život, jako spousta jiných herců (Bobby z Dallasu by mohl vyprávět). Ale my všichni, kdo tenhle seriál sledovali jsme byli rádi, že se tak stalo a dnes si neumíme představit, že by si někdo jiný přilepil hlavu ke stolu, udělal závod na sekačkách, rozvístil vánoční výzdobu na střeše a připravil o proud celou část města. Navíc jako milovníka silných aut u mě má ještě další plusový bod. ()

Reklama

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Společně s Přáteli to nejlepší se sitcomové scény. Kařdý díl má v sobě zábavu, ponaučení od Wilsona, řešení problémů, v manželství i v práci, a někdy dokonce seriál poukazuje, kdy není vtipné používat fórky! No hlavně že to na nejlepší seriál nemá vliv!!! PS: Mé hodnocení platí do páté série, kdy seriál na mluvil Zdeněk Mahdal - blé ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Tohle je vysněný život každého chlapa milující manželka, 3 kluci, v garáži si stavíte svoje fáro, navštěvujete své oblíbené sportovní týmy, pracujete s nejlepší asistentem Alem Borlandem a za souseda máte nejchytřejšího člověka na Světě, který vždycky přispěchá s užitečnou radou, když jste v koncích. Jen těch nehod se zbavit :). Kutil Tim patří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale nastavenou laťku Tim Allen nedokázal udržet až do konce, poslední série je trošku zklamáním. I přesto jasných 5. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem někdy někoho slyšel nazývat seriál slovem KULT, tak pro mě je takovým kultem ve světě seriálu právě Kutil Tim. Nezapomenutelné hlášky, které jsem slýchal každý díl. Vtipné příběhy, za kterými se často skrývalo nejedno poučení a nezapomenutelný Timův soused. To vše dohromady tvořilo neumělou dokonalost, na kterou se budu dívat rád stále dokola. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)
  • Plná jména kluků jsou Bradley Michael Taylor, Randall William Taylor a Marcus Jason Taylor. (Kulmon)
  • V seriálu je nejstarším bratrem Brad, o 13 měsíců než Randy. Ve skutečnosti je představitel Randyho o měsíc a den starší než Brad. (Kulmon)

Reklama

Reklama