Reklama

Reklama

Stáří není pro sraby

  • Česko Plavčík (pracovní název) (více)
Česko, 2022, 85 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Máte sny? Nějaká nesplněná přání? Parta důchodců si je vyrazila na výlet splnit a vzpomíná na svá mladá léta brigádničení v obecních lázních. Kňoura (Jiří Krampol), Josefa (Rudolf Hrušínský ml.), Janatu (Luděk Sobota), Kačera (Jan Přeučil) a vnuka Tomáše (Robert Cejnar) čeká výlet, na který nezapomenou. Let vrtulníkem, spaní pod širákem, večeře v nóbl restauraci, závod s pilotem Formule 1, ale i zábava na kolotoči... Co byste si ještě v životě chtěli splnit? (TV Prima)

(více)

Recenze (103)

Nečák 

všechny recenze uživatele

Sorry, hodím do toho místním pozérům trochu vidle. Díky místním pseudorecenzím jsem nečekal moc a dostal hodně. Ostatně jako dost často. Na druhou stranu chápu, že honit si sám ve čtyřiceti péro pořád ve svým dětským pokojíčku je nuda, takže čumění na filmy a psaní o nich moudra je solidní zpestření. ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

nie, nebol to film za *****..ale to hodnotenie hejterov človeka nadvihne..tak reku, přiložíme polínko..:) Magnuseka nemusím, jeho výkon u Shokyho a Morthyho som takmer nepostrehol, nieto ho nominoval na čechiše gróse kace..nehodnotím však Magnuseka, ale film..a ten plynul - bez nudy, znechutenia, nevrlosti, žinantnosti..proste klasicky český neakčný ľudový pohoďák, ktorý neurazil..pripomenul mi Babí léto, ktoré kultúrna obec čsfd vyzdvihla nad osemdesiatky..výšiny Létu neupieram, ale príbehy starcov neboli príliš mimo príbehu Vlastíka a Standu..obyčajnosť ľudí, ktorí žijú medzi nami a blížia sa k "letu cez komín"..ja osobne som som spokojný a predstavitelia hlavných úloh asi tiež..:) ()

Reklama

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Samsung asi dost zaplatil. Telefon, televize, za je hodně okatá. Až úsměvně. Homo vztah je naprosto zbytečný, až je to možná výsměch toho jak je to dnes všude, těžko říct. Na černochy se naštěstí nedostalo. Pobavila urna tour, poznámka o bordelu mě fakt dostala, mockrát jsem se pobavil. Fittipaldi super. Herecká hitparáda, proti tomu se nedá moc namítat. Někteří herci by ještě rozhodně měli hrát, protože mají hodně co nabídnout. Film mě velmi potěšil, byť trapnost se občas standardně objevila. Ale jinak tenhle zvláštní druh humoru opravdu můžu. Zdejší takto nízké hodnocení nechápu, možná to prostě jen není film pro každého, za mě palec nahoru s doporučením. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad je vlastně fajn, ať si parta důchodců splní své sny a třeba vyřeší i nějaké křivdy z minulosti. I herecké obsazení bych bral, jenže.......když o no to tak nějak pořád skřípe, táhne se a moc nepobaví? Škoda, mohlo z toho být sakra výrazně více......Podruhé už se na partu z plovárny nekouknu. ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, že tomuto snad nikdo nemůže dát 5 hvězdiček, ale když jsem si přečetl ty komentáře, tak už to chápu. Dávají je lidé, kteří nesnáší kulturu a film je pro ně jen na pobavení. Takoví lidé by u Bergmana nebo Felliniho nevydrželi ani pět minut, ale Magnusek je jejich kůň. Já jsem dal jednu hvězdičku za tu snahu, kterou jistě herec, režisér a scenárista v jedné osobě vynaložil na to, aby mu tam ty bývalé herecké hvězdy přišly. Je také zajímavé, že v těch jeho filmech i herci, kteří v jiných filmech zahráli docela dobře, hrají jako naprostí ochotníci. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (10)

  • Scény v bazénu se natáčely v Dobrušce. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Premiérové uvedení na televizní stanici Prima sledovalo 705 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama