Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David chce požádat Phoebe o ruku, ale nečekaně se objeví Mike a předběhne ho. Chandler omylem vymaže Rossovu přednášku z počítače. Ross a Charlie pak celou noc píší novou verzi. Při tom si uvědomí, jak jsou si blízcí. Zamilovaná Rachel chce Joeymu říct, co k němu cítí, ale bohužel ji pokaždé někdo vyruší. Počasí se umoudří v okamžiku, kdy má Ross svou přednášku, na níž se parta přátel nudí. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ross: (standing) Ok, gentlemen! Please! Aren't we a little old for this? I mean, we're scientists, right? We're academics. And most importantly I... you-you will have to catch us first. (he starts to run away with Charlie). GO, GO, GO! (the paleontologists starts chasing them) ()

agamazx odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The One in Barbados: Part 1 a 2 su asi najhorsie epizody zo vsetkych 10 serii (ked neratam tie do minulosti a recyklacia starsich casti). Cele je to o extremne ubohych rozhodnutiach, najprv chudak David a potom Joey a Rachel co absolutne spolu nepatria, a cela linia s Mikom ako sa Phoebe nim chvali pritom je to uplny trtko v porovnani s tym vedcom. Pheobe sa chova cele diely extremne stupidne, Monica je absolutne pridrbana, Chandler uz tu vyzera a sprava sa ako fetak (because his penis was too big, wtf, toto Davidovi povedat). Joey a Rachel sa spravaju az tak extremne stupidne, ze mam pocit akokeby sa jednalo o uplne ine osoby co boli v 2, 3 serii. Jedina postava ktora bola actually vtipna a sympaticka bol David, ktory dostal asi najhorsie finale za celych 10 serii. Extremne sklamanie, a bohuzial 10 seria uz inklinuje tymto rozhodnutiam. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama