Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 2
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

Hatred 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou opravdu výborné, teenageři ovlivnění popkulturou a jejich gangy které z ní vycházejí, ghúlí čarodějka, která si povídá s hlavama panenek a jiné zajímavé postavy a dobré vtípky, které jsem dokonce vyprávěl dál. Každý další díl je potom skok o úroveň dolů, takže do pátého dílu to ještě celkem jde a potom začíná čiré utrpení, které nekončí až do konce a závěr, který by měl být asi jakože překvapující je tak nelogický, že už mě nic nepřiměje, abych si pustil další sérii. I tak ztracený čas, nedoporučuju a to ani teenagerům, pro které je to zřejmě celé směřováno. Dost velká agitka dnešního korektního způsobu uvažování, takže se to tam hemží teplým sexem, narážkama na to jak dospělí zničili planetu a brekem nad tím, jak je těžké být odlišný. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Horory často fungují jako komentář ke stavu společnosti a tohle komentuje mládež pro mládež, woke pro woke. Vzpomněl na komediální seriály jako Community nebo Due South, tady je taky hodně humoru až ve druhé nebo třetí vrstvě a musí se nad tím krapet přemýšlet. Náramně jsem se bavil. Hodně mě nezapadala osmá epizoda, ale po závěrečném finále se stejně ukázala jako vztyčený prostředníček dnešnímu modernímu "feminizmu". ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na to, že je cílovou skupinou mládež, překvapivě dobré. Hlavně první tři díly byly skvělé, pak úroveň postupně klesala, aby nabrala dech v posledním dílu. Hlavní hrdinové sympaťáci, děj celkem odsýpal, snad jen škoda dosti chudé výpravy. Taková nenáročná zábava, při které můžete mozek v klidu nechat spát. Za mne něco mezi 55 až 60%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál „Daybreak“ není rozhodně tak vtipný, jak bych doufal, není to taková třeskutá jízda, jak bych si myslel. Místy je hodně vidět, že je to young adult a třeba osmý díl díky tomu vůbec nefunguje, protože je to prostě moc otřepaná dramatická romance. Jsou zde hluchá místa, ale jinak je to relativně originální postapo pohled na jedno městečko a jeho obyvatele. A nenudí to, alespoň po většinu doby ne. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zábavná postapo teenage dramedy. Především první polovina je naprosto excelentní, spousta povedenejch vtípků a nejrůznějších pěkných vtípků na úkor televizních formátů. Pak se to trošku jako příběhově dosere, a především osmá episoda mi přišla jako že někdo prohrál sázku se svojí holkou, a nechal ji natočit celou epku samotnou. Ale každopádně celkově další slušný Netflix zápich. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama