Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 6
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Videa (17)

TV spot 6

Recenze (207)

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné a to velmi. Tihle rodiče nejsou roztomile hraví, ale prostě pitomí. Děti mají jejich intelekt nahrazovat jakýmsi nadhledem v komentáři syna, ostrovtipem nejmladšího a "složitostí" dcerky. To jsou všechno ale mechanizmy každého druhého rodinného seriálu a tady se jen opakují a to ještě v hloupoučkých dialozích hlupoučkých příhod. Celé je to trapné a zbytečné. 10% ()

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů,který mne zaujal.Především to prostředí,ve kterém se odehrává není nudné jako v jiných seriálech(rodinná pouta nevyjímaje).Roli otce ztvárnil Miro Noga velice humorně(propůjčení hlasu Petra Rychlého byl velice šťastnou volbou),ale babča už mě tam moc se svými radami a vševěděním moc neladí. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Fajn český seriál, který jsem jako mladší pravidelně sledoval. Rodinka byla obsazena a zahrána obstojně, jednotlivé příběhy byly lehce ulítlé, ale celkově vtipné a já se u Ranče U Zelené sedmi dobře bavil… tedy alespoň u první série. Druhá už mi přišla zbytečně natahovaná a ne tak vtipná. Beru jednu hvězdu, nechávám dvě a třetí sérii si pro jistotu odpustím. ()

eFrankie 

všechny recenze uživatele

Nejlepší postavou celého seriálu je bezkonkureční ironická babička Jana Štěpánková... zastiňuje všechny své kolegy. Příjemný seriál, na který se vždy rád podívám. Bohužel dnešní české "seriály" nedosahují ani trochu úrovně aspoň tohoto... Velmi křehké vztahy, Ordinace, Pojišťovna, Ošklivka Katka - ty všechny jsou oproti tomuto horší než ODPAD! Pokud bych Ranči dal dvě nebo tři hvězdy, tak nevím co by se potom mělo dávat výše uvedeným... proto 4**** ()

Medinka 

všechny recenze uživatele

Když si vezmu českou seriálovou polistopadovou produkci, pak si Ranč ty tři rozhodně zaslouží. První dvě série by si možná říkaly i o čtvrtou hvězdičku. Dneska musíme být šťastní, když nám u českého seriálu není trapně, takže si tu babču, sourozenecké půtky a farmaření můžeme vlastně v pohodě užít. Ale co, já tu čtvrtou přihodím (v noci mě straší Ulice, Ordinace, Hotel Herbich a kol.:-D) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Po natočení první a druhé série následovalo knižní zpracování příběhu. U třetí série kniha předběhla seriál, neboť její natáčení bylo v jednu chvíli pro nedostatek peněz odloženo. (Lkprak)
  • Filmovalo se i na nádraží Městečko u Křivoklátu, ve Velkých Přílepech, Horní Lhotě, Drnovicích, na nádraží ve velkých Karlovicích, Boskovicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Závod mezi koněm a motorkou se z velké části musel natáčet v okolí Řevnic, protože křivoklátské lesy, ve kterých se seriál natáčel, jsou chráněným územím. (Likan7)

Reklama

Reklama