Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Väčšina z nás má už detstvo nenávratne za sebou a časy, keď sme skalopevne verili, že za každým rohom číha smrťka a pod každou posteľou prebýva strašidlo, sú už dávno preč - o to viac môžeme byť šťastný, že hlavná sila tohto seriálu netkvie v jeho deji, či v technickom spracovaní, ale v tom, že nám tieto bezstarostné časy pripomína. A to je vlastnosť veľmi ojedinelá - ojedinelá a potešujúca. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som miloval. Jasné, je to plné klišé a dej sa prakticky opakuje, ale má to svoje čaro. Navyše film je plný klasických Hammerovských monštier, ktoré pre mňa vytvárajú krásnu vtipnú béčkovú atmosféru. Seriál je plný dospelého humoru v podtexte. Psie sucháre (=drogy), po ktorých Scoob urobí čokoľvek, partia teenegerov, ktorí nechodia do školy a nie sú tu ani zmienky o ich rodičoch ... A nezabudnite, že je to banda hipíkov! A kto nemiloval Daphne? :) Zlatá éra Hanna-Barbera,. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější série ze všech Scoobyů. Je to originál a i když tento celý seriál (i frančíza) má okatý konec, že ti duchové jsou převlečení zloději, i když je to šablonovité, tak se mi to líbilo. Sice se mi obvykle nelíbí ten typ kresby u lidí - jakože realistický - ale líbily se mi hlavně ty různé zvuky při scénách (u spadnutí, či sklouznutí). A právě zvuky a ty honičky se mi nejvíc líbilo na tomto seriálu ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • V rôznych epizódach si môžete všimnúť viackrát sa opakujúce chyby, ako Scoobyho psia známka bez iniciálovej skratky SD, Velmine okuliare bez modrých sklíčok či Shaggyho vždy inak vyzerajúca brada. (Carol Pifková)
  • Podle tohoto seriálu bylo natočeno pár animovaných celovečerních filmů a dokonce dva hrané. (CrypzzXD)
  • Scooby-Doo je v skutočnosti plemeno nemecká doga. Potvrdil to aj jeho tvorca, Iwao Takamoto. (donnie22)

Reklama

Reklama