Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (3)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kruk chce být pochmurný a temný, za pomoci filtrů, hereckého projevu zúčastněných a celkovým režijním přístupem se mu to celkem daří. Je to ale pochmurnost uměle vyvolaná, takového rázu, že příběhu prostě nemůžete věřit. Nemám rád kriminální seriály, které jako berličku používají paranormální jevy. Říkáte si, jak je možné, že s takovým pošukem nevyrazí polská kriminálka dveře, a obdivujete nekonečnou trpělivost jeho partnerky. Neurazilo mě to, ale v žádném ohledu ani nestrhlo. Mám raději seriály a příběhy ukotvené v realitě nebo s takovou mírou nadsázky, která výsledku neškodí. Neurotické výlevy hlavního hrdiny, jeho vidiny a drogová závislost z něj dělají příliš problematickou postavu. Celkový dojem: 55 %. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Povedený temný krimi thriller od našich polských sousedů. Obsazení, zápletka a ta syrovost mě pohltila, výborné. Bohužel je tu i spousty nelogických věcí, kterých se mohli tvůrci vyvarovat, zejména v posledním díle, kdy na vozidle zaháknutý člověk je tažen po zemi x kilometrů a nikdo si toho nevšimne, policista je zastřelen přímo před policejní stanici v bílý den a střelec si v klidu odejde do přistaveného vozidla nebo když se chceš zabít, tak míříš na hlavu a ne na tvář, atd., atd. Chválím ale začátek prvního dílu, kdy mladej provede to, co provedl, tak je na konci pátého dílu jasně objasněno. A Szymon je perfektní pro role psychopatů, je to takový polský Dahmer, povahou a vzhledem, ne činy. Jsem zvědav na další série, jestli si udrží kvalitu. ()

Sharleen76 

všechny recenze uživatele

Pro nás Slovany žádné palmy ani tropy, žádné mořské plody a latina. Řeky, vrby a hluboké lesy s divokou zvěří - to je to pravé. Melancholická atmosféra severovýchodního Polska. ()

Reklama

Reklama