Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Původně "pilot" následného seriálu podle bestselleru Arthura Haileyho. Hotel St. Gregory v San Francisku patří mezi nejlepší hotely na světě. Jeho majitelkou je paní Trentová (Bette Davis), která si zakládá na tom, aby se všichni hosté cítili spokojeně a bezpečně - bez ohledu na své společenské postavení. Tento cíl jí pomáhá realizovat ředitel hotelu Peter McDermott (James Brolin), energický, ale diskrétní muž, který má dokonalé pochopení pro často velmi originální rozmary a problémy svých hostů... (KIT.HL)

(více)

Recenze (2)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Knihy Arthura Hayleyho mám velmi ráda a mám všechny, které u nás vyšly. Filmově zpracované jsem viděla Letiště a Hotel. Oba snímky se povedly. V tomto pohodovém filmu situovaném do luxusního hotelu St. Gregory se současně odehrává několik dějových linií, které spojuje osoba příjemného a férového ředitele v podání fešáka Jamese Brolina. Romantické i dramatické příběhy týkající se hotelových hostů i zaměstnanců, odehrávající se v průběhu jednoho týdne jsou všechny v pohodě ukončeny. Je to velmi příjemný film, který ukazuje hotel ve kterém bych si také přála prožít dovolenou. Mohu snímek doporučit především ženám. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem přečetl jedním dechem a toto je film dle románu Arthura Haileye doporučuji deda :-) Divím se jenom , že tento román a film skoro nikdo nezná to všichni čumí na chytré a inteligentní seriály , co umřel Dietl tak scénáristi vymřeli kromě pana Stránského, na tv už nekoukám, jedu jen své poklady a mám jich dost deda :-) James Brolin je kouzelný a asistenka Connie Sellecca taky , všichni byli výborní včetně Pernella Robertse a Shirley Jonesové na ty se nedá zapomenout , film , který miluji ahoj deda honza:-) 24.3.2019 nevím zda bych vydržel 114x60 min dílů tohoto seriálu?:-)10.9.2019 už tento úvodní díl stojí za to:-) tento úvodní díl je perfektní a to mi stačí, nehodlám strávit u seriálu celý rok to už je omílání blbců aby čučeli na natahovanou slátaninu, knihu jsem přečetl za hodinu a to mi stačilo nk :-)1o.3.2o2o ()

Reklama

Reklama