Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu dobrá hvězdy dávám už jen za název. Trpaslík se i po těch letech drží kvality. Ted k věci. Naši hrdinové jsou starší, tu pár vlasů ubylo, tu pár kil přibylo a tu pár věcí je nových. Než budete, ale už se ušklíbat tak se zamyslete. Toto vzniklo né pro peníze, ale protože to fanoušci moc chtěli. Mám tady vše vykecat jako někteří?..............ale co jen se podívejte. Nebudete zklamání a osobně druhý a třetí díl rulují tím humorem, na který jsme zvyklý. Uvidíte většina, že až se to nadabuje tak se tu budete rozplývat. Viděno v krásné britské angličtině. Výborné díly nadplán a pokud je to konec tak není tak zlý. Jsme to co jsme! ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč nezkazit jméno kultu natočením nových tří dílů pofidérní kvality? "Proč ne?", odpověděli si autoři a pustili se do toho... Nevěřím, že někdo mohl tuto trilogii přivítat s nadšením, ani skalní fanoušci. Klasický humor, avšak s mnohem menší koncentrací, především však hodně, hodně slabý příběh... Ne, děkuji. A, prosím, další díly už ne... 40% ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl se nejvíc nese v duchu původního seriálu, ale tak nějak to není ono. první půlka druhého dílu klesá ještě níž, co se týče fandovskýho pomrkávání, je to od Galaxy Questu bohužel hodně daleko. Ale od rimmerovsky stylový likvidace CSI vložky z Kremlu to jde zas nehoru a závěr posledního dílu byl docela příjemnej. Celý dohromady to dává docela smysl a nakonec ten celej nápad nevypadá špatně, ale i v tý vážnosti to chtělo víc humoru. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já naivně očekával, že se u nového Červeného trpaslíka zasměju. První díl nezvyk a zklamání (**). Druhý díl plný narážek na Blade Runnera je zábavnější, ale hlášky pořád nic moc (a tenhle seriál na nich stál). Aspoň že je to příjemně nostalgické (***). Třetí díl nepřidal humoru, ale byl vlastně fajn (***). Ve výsledku za tři a ještě jednou na to aspoň mrknu. Celkově není Back to Earth špatný, ale tahle zavedená značka si zasloužila víc. Humoru. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víc než původnímu seriálu se to podobá knížkám. To znamená vážnější nota, víc bizardních a zamotaných situací, méně sitcomáckého vtipu a pokus přimět k přemýšlení. Knihy jsem měl rád, ale zlatá původní série. Pár vtipů je tu tak dobrých, že si možná poprskáte obrazovku, ale jejich hustota by chtěla víc nadupat. Jen nechápu, proč se tam měli setkat s nějakým neznámým chlápkem (O'Callaghan), když stvořitel je Doug Naylor. Už jsem se těšíl, že ho konečně uvidím. Ale i tak to stálo za to... See you, space dropout ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Předchozí řady seriálu produkovala společnost BBC. Tuto sérii vyrobila kabelová televize Dave TV. (korbitch22)
  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)

Reklama

Reklama