Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

Segrestor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle vlažnějšího hodnocení lze odhadnout, že mnoho erudovaných kritiků z řad ČSFD nemá anunk o filmu Blade Runner, z kterého si velikonoční vydání Red Dwarf utahuje a čerpá, a nebo se prostě ještě nedokázali dostat přes to, že i herci stárnou jako jiní normální lidé. Tyhle tři unikátní díly patří k tomu nejlepšímu, co lze v rámci humorné sci-fi v dnešní době najít. ()

svik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi to hrozně líto ale každý z nás je zvyklí na něco jiného, legrace sršící tragické komedie atd... zdali to mužeme brát jako vysvětlení konce trpaslika posle režiséra tak prosím ale ne určitě jako pokračování, ale i přes to jsem za tuto trilogii moc vděčný snaha se cení a u trpaslíka teprv Děkuji moc. ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestávka Červenému trpaslíku moc neprospěla. Bohužel musím říct že už to není co to bývalo. Celý příběh o cestě na zem ve třech dílech je docela povedený, jen se už tolik nenasmějete. Škoda že nevznikla normální plnohodnotná 9. série o šesti nebo osmi dílech. Zpátky na zemi je spíš takové rozloučení bez smíchu imaginárního publika. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si kurva myslet o tom, že můj nejoblíbenější sitcom v nové sérii paroduje můj nejoblíbenější film - a přitom je celá ta nová série na poměry tradičního Trpaslíka těžce zmršená a ještě k tomu paroduje tu nejzmršenější verzi onoho filmu? To je jako dostávat blow job od deseti japonek uprostřed severokorejského lágru. Každopádně navíc jednu hvězdu dolů za prasácký dabing, který sice drží hlavní postavy na tradiční úrovni, ale všechny postavy kolem nich jsou dobrou motivací k tomu propláchnout si uši Cyklonem-B 4/10 ()

Joe321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslim, že trojdíl se jako rozloučení či tolik žádané oživení náramně povedl. Vyvolalo to ve mě takové nostalgické pocity. Ne že bych se nějak hystericky smál, ale většinu času jsem měl na obličeji blažený úsměv. Osazenstvu to klapalo jako za starých časů nebo dejme tomu za časů osmé série, kterou já osobně mám velmi rád (narozdíl od sedmé). Parodie na Blade Runnera... geniální, hlavně zvětšování fotky a proběhnutí sklem. Navázat po takové době je nesmírně těžké. Jsem rád, že se nesnažilo o nějaký velký návrat a vznikla tahle příjemná krátká vzpomínka na jeden z nejlepších seriálů. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii je řada odkazů na film Blade Runner (1982). Například budova ve znělce, Kocourovo (Danny John-Jules) neustálé skládání origami, scéna v mrazící místnosti, proskočení skly v obchodě či scéna, ve které posádka trpaslíka přibližuje fotografii na televizi. (DJDVD)
  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)

Reklama

Reklama