Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oliver se stane terčem padoucha Toymana. Začne to výbuchem v zasedací místnosti. Toyman Olivera navštíví v nemocnici a tam na něj nastraží další výbušninu. Clarkovi a Laně se podaří dostat do Toymanovi skrýše, kde odhalí jeho další cíl – Daily Planet. Přijdou tam, ale to, co to tam najdou, je horší, než kdokoli čekal. (Varan)

Recenze (4)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můžu se připojit k těm, kteří jsou rádi za to, že jsme tu konečně viděli Lanu naposledy, ale s tím, jak její působení zakončili, s tím nejsem vůbec spokojený. Jednak, že z ní udělali superhrdinku na úrovni Clarka bez jeho slabostí a pak jejich rozchod - ne proto, že by si Clark konečně uvědomil, že pro něj není ta pravá, ale protože se k sobě nemůžou přiblížit, takže z toho udělali rádoby tragickou romanci (kde navíc Lana je ta silnější, zatímco Clark tam škemrá, ať ho neopouští). Vzhledem k tomu, že tímhle je jejich vztah zakončen, tak to u mě dočasně vyvolalo nepěknou pachuť v ústech, protože to vrhalo stín na jeho budoucí vztah s Lois - na základě těchhle posledních dílů s Lanou to pak vypadá, že pro něj Lois mohla být něco jako náhražka za Lanu a že kdyby za ním Lana později přilezla, tak by snad v minutě pustil Lois k vodě. Kvůli tomu bych snad dokonce přivítal nějaké (krátké) cameo Lany v 9. nebo 10. sérii, kde bychom konečně jasně viděli, že ji nechal být nadobro. Naštěstí v 9.+10. sérii mě popisování vztahu mezi Lois a Clarkem opravdu bavilo, tak jsem ochoten tenhle kiks zapomenout, nicméně tohle je podle mě jedna z nejhorších epizod seriálu vůbec. Slušný záporák Toyman je jediné pozitivum, ale je utopený v tom telenovelovém oparu Lany a Clarka, který se táhne celým seriálem, ale tady to nabylo ještě obludnějších rozměrů. Jinak adoraci Lany jako nějaké superkrásky jsem nikdy nepobral, jen v současném main castu máme o dost víc sexy Chloe, Lois a mou osobní favoritku Tess... ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak ostatní, ale já jsem vyloženě rád, že jedna z hlavních postav tímhle dílem definitivně končí. Vždycky mi přišla jako nezbytečnější z celého seriálu. Však tu je hezčí, chytřejší a ve všech ohledech hezčí Lois :) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama