Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (236)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Ja nechapu, co je to za obdobi filmovych HOVEN! Prvnich cca 30-40 min to vypadalona libovej, i kdyz trochu predvidatelny film. Ke konci napříč zbytek celyho filmu se z toho stala takova mrdka, ze mi to snad dela nekdo naschval. Kdybych mel ja prani z fantasy island, tak bych prosil vratit penize za kino. 15% za Peňu ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Můj vzkaz scénáristům je: Zvorali jste to! Patlanina, která nemá příběh, náboj, natož nějaký humor či lekačku. Film se bere strašně vážně a kdyby to bylo napsáno, že si herci budou z filmu dělat prdelky, možná jak odlehčení by to šlo. Bohužel co dílu nepomáhá je mizerný casting, jelikož ani jeden herec nemá charisma. Rád bych poprosil fimaře, aby občas uvažovali, než nšco vypustí na svět. Nedoporučuji. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se hodnocení a od první minuty jsem se pořád chystal film vypnout. No a nakonec jsem ho (s jedním slabším podřimováním) dokoukal do konce. Hlavně díky nápadu, že ostrov zhmotňuje svým návštěvníkům jejich přání a sny. Sice mi ve filmu dost věcí neštimovalo a chybělo mi (nebo jsem třeba zaspal) vysvětlení několika věcí, jako třeba všechen ten personál (hlavně ten divnej), ale i tak se nakonec zápletka celkem povedla. Někdo tu nadává na ošklivé osazenstvo. S tím jsem rozhodně problém neměl. A na to, že jsem koukal na dost mizerné béčko, tak taková scéna syna s dávno mrtvým otcem, se mi asi vryje do paměti na hodně dlouho. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vítejte na Fantasy Islandu, místě, kde je možné cokoliv a všechno; kouzelný ostrov vám splní jedno vaše přání, sen, ale musíte ho prožít až k přirozenému závěru, děj se co děj. (Jenže se může prolínat s přáními a sny ostatních, kteří se tu nemusí vyskytovat úplnou náhodou – pozor, twist!) Tudíž se, dámy a pánové, zmateně proběhněte po tropickém dovolenkovém resortu na Fidži, než všechno to bezkrevné "vyvražďování" (ehm, ehm) přestane (ani nezačne) mít atmosféru, natož dávat smysl. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jeff Wadlow potvrdil pověst tvůrce, jenž horory a thrillery prostě neumí. Na jeho obranu nutno přiznat, že měl k ruce vykastrovaný scénář, podprůměrné herce, žánru nedopovídající rating a hrozivě poddimenzovaný rozpočet (7 milionů dolarů). Zcela vážně jsem si chvílemi říkal, že mě někdo unesl, odvezl na Fantasy Island a sledováním promítaného filmu mě nutí prožívat si moji nejhorší noční můru. Největší obětí tak bezpochyby je platící divák. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama