Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (183)

Pavkan 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl najít seriálovou definici pro nádherný Hrabalův neologismus Krasosmutnění, vybral bych jednoznačně tuhle Gervaisovu lahůdku, která je smutně krásná, krásně smutná a prošpikovaná originálním humorem, který umí už snad jen on. Mockrát jsem měl pocit, že jsem nervově labilní, protože na záchvaty smíchu bezprostředně navazoval pověstný "knedlík v krku". Dostal mě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEMŮŽEŠ CHODIT PO SVĚTĚ A BÝT NA VŠECHNY HRUBÝ...“ … „PRÁVĚ, ŽE MŮŽEŠ. TO JE TA KRÁSA. BÝT MILÝ A OHLEDUPLNÝ, PEČLIVÝ, ČESTNÝ, TO NENÍ ŽÁDNÁ PŘEDNOST. JE TO SPÍŠE NEVÝHODA...“ /// Tonyho omrzel život. Umřela mu žena a tak kolem sebe na důkaz smutku šíří sarkasmus. Často vzpomíná u videa. Mluví sprostě. Má hodně truchlících keců… Drama s komediálními prvky. Podezírám všechny, co dali víc jak tři*, že je to za ten optimisticky hezkej poslední díl. Dokázal totiž po těch předchozích pohladit na duši a šířit pozitivní myšlenky. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Umřela mi stará. A sere mě to! (– jinak na to nečum). 2.) Neustále přemejšlím, jak je můj život zbytečnej… 3.) Thx za titule „Perverz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé hipsterské já by se rádo podepsalo pod komentář m4xp4yn3. Ale chápu, že Ricky to vše chce i nějak přehledněji uspořádat do sitkomové formy. A hlavně mu do toho nikdo nemluví. Ovšem přestože dal Gervais dohromady bandu mých oblíbených a nepříliš známých herců, tak jako scénárista jim toho příliš nenabídl. V tomto je totiž velmi podobný Tonymu a jeho sebestřednosti. Takže tu nehrozí žádné opravdu silné momenty, jaké jsem například viděl od "oskarové" Olivie Colman ve Flowersových a ani tolik vtipu, jako v další hořké komedii Mum. To jen abych vyjmenoval komedie z posledních let, které jsou svojí kvalitou dosti nad After Life. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"NADĚJE JE VŠECHNO." Zajímavá směsice přepáleného sentimentu a humoru bez mantinelů. V životě jsem neviděl materiál, kterým by to slovíčkem cunt bylo tak protkané :-) Cunt sem, cunt tam, ale vždycky tak vtipně použité, pořád dokola a neomrzí se to :-) A další obdivuhodná věc, pokaždé, když už ten sentiment a fňukání začínají dosahovat přijatelnou míru snesitelnosti, vždycky se to bezvadně shodí. 3 série, po 6 dílech, super stopáž jednotlivých epizod, nudit to nezačne a závěr je v duchu celého seriálu, ne-šťastný, melancholický, dobrý... ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

After Life je speciální kousek. Málokterý seriál se může chlubit tím, že vás přivede k slzám a vzápětí rozesměje, jen proto, aby vám bylo zase do breku a opět se zasmáli. Tony už nemá důvod brzdit sarkasmus, klení a upřímnost, ale zároveň dokáže být i citlivý, pozorný a zkrátka dobrý člověk. V pozadí se přitom objevují střípky dojemného příběhu lásky, který dokáže silně zasáhnout. Gervais mě do téhle chvíle ničím vysloveně nezaujal, ale teď se mu to rozhodně povedlo. 90% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (4)

  • Novinový titulek „Life of Brian“ odkazuje na stejnojmenný film Life of Brian (1979) skupiny Monty Python. (velkyvezir)
  • Druhé rodné jméno Tonyho (Ricky Gervais) manželky je Jane, což je také jméno dlouholeté partnerky Rickyho Gervaise ve skutečnosti. (MeanWhile)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama