Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vytratilo se kouzlo jednotlivých příběhů a různorodé animace. Příběhy 3 série mi přišly dost podobné, ukončené zbytečně brzo a bez hlubší pointy. Zaujal mě jen jeden jediný… a ani ten nebyl žádná extra třída. Mrzí mě, že se i tato série začala ubírat cestou kvantity a né kvality (kterou první série rozhodně měla!) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérii táhnou hlavně 2 epizody - "Sea shanty" Děsivá výprava by Fincher a technologicky dokonalý Jibaro, který je jakousi převyprávěnou baladou o siréně. Zbytek je vcelku recyklace starých témat, které jsme už aspoň jednou viděli a nemají čím překvapit. To ale neznamená, že se nejedná o kvalitní jednohubky ( asi až na 3 roboty a Tým zabijáků, tyto epizody tahají průměr skóre bohužel dolů ). ()

Reklama

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by se epizody Bad Traveling a Swarm roztáhly na úkor dalších epizod, byl bych radši. Snad jen u Night of the Mini Death by mě to mrzelo. To je však hravá zombie apokalypsa, která by víc než těch 5 minut mít nepotřebovala. Vlastně se jedna o jedinou epizodu, u níž jsem si řekl "Bylo to skvělé, mělo to jen pár minut, ale trvalo to přesně tak dlouho, jak bylo třeba." Většinou jsem by nespokojený a nebo toužím, aby se námět roztáhl do většího projektu. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 – Strašně těžko se to hodnotí takhle souhrnně. Třetí sérka Love, Death & Robots je neskutečně nesourodá, nejednolitá a zkrátka nekompaktní podívaná, kde nejenže je každý díl sám za sebe, ale také kope za úplně jiný tým v rámci animace – ba dokonce snad hraje i zcela jiný sport. Bohužel, podobně je tomu i s kvalitou jednotlivých počinů, některé hold koupou druhou ligu. Na druhou stranu: sto lidí, sto chutí a já věřím, že KAŽDÝ díl si najde své fanoušky. Stejně tak každý člověk si jistě vybere aspoň jednoho favorita, který ho nějak zaujal. Ta variabilita je vážně neuvěřitelná, každý díl je zcela jiný a názory na něj se různí zrovna tak – člověk od člověka. Díl, co se líbil mně, se nemusí líbit vám a naopak. Každý si zkrátka přijde na své. To se vidí málokdy. Pátou * dát nemůžu, protože ačkoliv je většina epizod vážně povedených, ze subjektivního hlediska se mi jich prostě pár nelíbilo. Má top trojka: 1. Jibaro; 2. Mason's Rats; 3. Bad Travelling. Největši tragédie byla pro mě jednoznačně The Very Pulse of the Machine, kde jsem měl celou dobu pocit, že dabéři akorát plácají random kydy, které dohromady nedávají vůbec žádný smysl a celkově jsem to prostě nepochopil. Top hláška: "That's all you got? Stupid fucking honey badger!" ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

další várka lásky, smrti a robotů sice přináší méně epizod na plnou palbu, ale jinak je z hlediska vyrovnanosti jejich kvality zatím nejlepší. Jediná, která mi vyloženě nesedla byla pátá část se zabijáckým robomedvědem, která nebyla úplně zlá, ovšem v kontrastu se zbytkem byla dost obyčejná. Zbytek nabízí jak už bývá dobrým zvykem různorodou škálu počínaje satirickou parodíí Noc mini mrtvých a konče strhujícími atmosferickými počiny jako Fincherova Děsivá výprava, popřípadě finální Jibaro, které si bere inspiraci z legend, ale je u toho schopno parafrázovat dobývání jižní Ameriky.Celkem škoda, že těch epizod je nakonec opět tak málo...80% ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama