Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (série)


Jibaro (S03E09)

(epizoda)
  • USA Jibaro

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluchý rytíř a mytická siréna si spolu skočí tanec smrti. Osudová přitažlivost říznutá krví, umíráním a touhou po bohatství. (Netflix)

Recenze (76)

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa jeden z naj dielov série a moje osobné Vol. 3 zjavenie - ten jeden diel, čo zanechá najvýraznejší dojem. Krutý, dojemný, mystický, poetický, originálny, rozprávkový, realistický, krásne animovaný - zmenu od klasických námetov a štýlov v poslednej epizóde vítam a oceňujem. Jibaro je spracovaním niečo nečakané a nové. Najlepšie zakončenie Volume 3, aké som si mohla želať. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi nemastný a neslaný závěrečný díl o hamižnosti a krvavé ceně, kterou je člověk ochotný za zlato zaplatit. Na zpracování určitě oceňuji obrovskou odvahu a originalitu, nicméně mě roztřepaná kamera neskutečně srala a o zvuku ani nemluvím. Působilo to rušivě a místy až otravně. Byl jsem docela vděčný za krátkou stopáž. Zvolenou technickou stránku bych v delší stopáži duševně nedal. Nejeden epileptik by se u toho utřepal a udávil k smrti. Své fanoušky si to však asi najde. [64 %] ()

Reklama

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z omalovánkovýho Avatara se mohli všichni posr*t, jak je prej inovativní a technologickej zázrak a bůhvíco ještě. Přitom nic zas tak průlomovýho nepřinesl. A když se objeví něco fakt revolučního, CGI skoro k nerozeznání od reality, s promakanou fyzikou, tak lidem najednou hrozně vadí "divoká kamera". ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Legenda o hluchém rytíři a siréně je mnohem méně prvoplánová, než se na první pohled může zdát (doopravdy podle mě nejde o kritiku kolonialismu - na to je siréna moc predátorem). Ale především její zpracování bere dech - audiovizuální orgie s choreografií z moderního baletu, a přitom takováhle myticko-rytířská balada? Za mě dobrý. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mezi ostatní moc nezapadá. Je to fantasy/mysteriózní úlet o střetu hluchého vojáka a jakési bytosti. Výrazový tanec je působivý, ale já osobně jsem moc neocenil divokou kameru a zvuk, který měl evokovat paniku na obou stranách. Přetože bylo až nepříjemné to sledovat a poslouchat, v závěru jsou tam silné emoce. Převládá smutek...bez patřičného vysvětlení, sice nedával útok bytosti smysl, ale zato chování vojáka už bylo v režimu, který všichni známe. Konec byl tvrdý a surový...sdělení obdrženo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama