Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria tohto skvelého seriálu a som mierne sklamaný. Veľkým mínusom je absencia hlbších dielov alebo nejakých mindfuckov ako tomu bolo v prvej sérii. Opäť tu však máme pár so nádhernou animáciou a nájdu sa tu aj skvelé príbehy ktoré si pýtajú celý seriál alebo film. U mňa top určite 3 časť, s výbornou animáciou a príbehom, tak isto star wars 4, pointa v 5 a zábavnosť 1 a 6.  Zvyšné sa mi veľmi nepáčili. U mňa teda 4* a čakám ďalšie časti. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší počet epizod oproti první sérii Lásce, smrti a robotům prospěl, protože se výrazně zvýšil poměr vynikajících epizod vůči těm slabším. Na čtyři skvostné povídky (Pop Squad, Snow in the Desert, The Tall Grass, The Drowned Giant) připadá jedna bizarní, ale v poselství funkční miniatura (All Through the House), dva krásně animované kousky, které by především chtěly rozpracovat (Ice, Life Hutch) a jen bez úvodní epizody bych se vyloženě obešel (Automated Customer Service). Stále je to ale super coby seriálový ekvivalent knihy plné sci-fi/fantasy povídek a doufám, že se Netflix bude konceptu držet. Je to osvěžující. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování úspěšné první série se z mého pohledu moc nepovedlo. Oproti jedničce jsou příběhy buď příliš filosoficky otevřené a nebo mi prostě chybělo delší rozpracování - tedy byly příliš zkratkovité nebo nedotažené. Shrnuto podtrženo, po stránce animace je to opět bomba, po příběhové stránce to dohromady dává slabší průměr. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při tak malém počtu epizod působí tato řada o dost horší, než ta předchozí. Je zastoupeno méně přístupů a způsobů animace, ale co je horší, minimálně tři epizody jsou průměrné, jedna spíš podprůměrná...jeden by čekal, že když bude epizod tak málo, tak to budou pecky všecky. Jsem docela zklamaný, protože ani ty které jsem hodnotil pěti hvězdami, nemají na to nejlepší z předchozí řady. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)

Reklama

Reklama