Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (850)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Pátou hvězdičku ubírám za omyl s názvem "Blesk" a taky za místy až příliš do očí bijící moralitky (jako ten stokrát opakovaný výlet do Disneylandu mě už vážně lezl krkem), ale jinak se jedná o výrazný nadprůměrné americké sitcomové produkce. A možná i díky Frankovi bych se i kouknul na jeden díl Dallasu. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych se u toho někdy nezasmála...ale chvil, kdy se mi nad trapností obracel žaludek bylo nepoměrně více; o vzteklém svírání pěstiček, kdykoliv píča Carol vybalila nějakou skvěle na přeražpáteř hlášku typu "můj dům - moje pravidla" ani nemluvě. Reklama na tu správnou rodinu, která za všech okolností drží při sobě a pokud se někdo pokusí z dusivého lepu vymanit, obratem ho k sobě, nejlépe pomocí citového vydírání, zas přitáhne, hystericky potírá předmanželský sex (velice velmi vypečený díl) a vůbec se tu rodiče všemi silami snaží, aby z jejich potomků byli přesně takoví zmrdi, jako jsou oni sami a nejspíš se jim to i podařilo. Well.done. [ano, je mi jasné, že přísně vzato tohle odpad asi není, jenže když mě při letmém zahlédnutí v TV či vzpomínce jímá stud a zuřivost, nemohu jinak] ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bohovsky obsadená a ešte lepšie zahratá sitcomová zábava plná hravých dialógov a dobre načasovaných gagov. Škoda toho moralizovania. Každopádne prvých päť sérií je úžasných - za zmienku stoja najmä Sasha Mitchell ako Cody v prvých piatich a Bronson Pinchot v šiestej sérii excelujúci ako francúzsky kaderník Jean-Luc. V siedmej sa to už jemne zvrhlo... ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný seriál, u kterého si ale vzpomenu vždycky na své dětství, kdy jsme v podvečer pravidelně sledovali buď tohle dílko nebo mimozemšťana Alfa. Některé díly jsou lepší, jiné horší, ale tak je to asi u každého seriálu, ale u posledních dílů jsem již postrádala mou oblíbenou postavičku - Kouďáka :-). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprostá stálice mezi reprízami televizí z rodiny Nova, takže Krok za krokem je tady s námi znovu a znovu. Nutno říct, že ty nejstarší díly pořád fungují. Není to žádný zázrak, ale ani po těch letech to člověka neurazí. A pokud ano, tak je to stejně jenom Štěkna. Pamatuju si, že když běžela premiéra 7. série, napsala jsem jeden ze svých prvních televizních referátů o Jean-Luc Rieupeyrouxovi. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (186)

  • Dům, který se stal pro seriál předlohou, najdeme na Fletcher Avenue ve městě South Pasadena v Californii. Stejně tak dům, který byl pouze v prvním díle Seznamování použit jako Frankův (Patrick Duffy). Oba se nachází v téže ulici nedaleko od sebe. Natáčení ale probíhalo ve studiu v Los Angeles. (Skautka)
  • V obývacím pokoji je vidět, že je okno nad úrovní vstupních dveří. Při exteriérových záběrech na dům tomu tak není. (Fenk)
  • 7. série má novou úvodní znělku. Místo známého klipu ze zábavního parku vidíme pouze fotky hlavních postav seriálu. (Zix.)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama