Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs!!! Tohle skýtalo tolik možností!! Např.díl co sem viděl dnes,tedy alespon jeho část. Abyste mi rozumněli, vždy, když mám ranní, přijdu ve 3 z práce, ohřeju jídlo a du si sednout k bedně. Pokaždý si pustim tv nova nebo prima a jen zírám, co nám to servírujou. Někdy to je superman, jindy čarodějky a já nestačím žasnout. Tak, ten dnešní díl:Malá holčička tvrdí, že zachránila vílu před troly a má ji zamčenou ve své skřínce. No a holčičce rodiče samozřejmě nevěří, ale o to by nešlo. Nevěří jí ani naše "milované" "čarodějky" . No twl!!! Seriál plný duchů, démonu, čarodějnic a všeljaký jiný havěti a víly a trolové, to se našim čarodějkám nezdá. No twl, já málem blil!!!Tim nevěřením pěkně zaplácli 10 minut dílu. Krutá výpln. Scénáristu bych natáhl na pranýř a zmlátil do bezvědomí. To samý bych udělal se Shanen Doherty, že se propůjčila tokovýmu humusu. Ale tu bych na to pranýři nemlátil. Možná trošičku :-) ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Čarodějky já osobně považuji za celkově průměrný seriál a ve srovnání třeba právě z Buffy mu chybí nejen ten specifický humor ale i akční scény jsou celkem nudné a příběhy nezajímavé, celé to zachraňují hlavní postavy a jejich představitelky (z výjimkou Shannen Doherty, která byla v prvních třech sériích neuvěřitelně otravná a její odstranění seriálu velice prospělo), které jsou prostě nejen pěkné holky ale i celkem solidní herečky! Poslední dvě série my přišli už jako neuvěřitelná nastavovaná kaše bez zajímavějších nápadů a je dobře že už skončil, což je přesně to co u těch nejlepších seriálů nemůže nikdo říct! ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

ak toto mi pomína mladosť. Ako teenager som tento seriál mal veľmi rád. Spĺňal všetky moje vtedajšie predstavy: 1. nech je to fantasy, 2. nech to má spád, 3. nech to má veľa zvratov deja. Keď si uvedomím, že tento seriál je určený práve pre TEEN kategóriu, myslím, že splnil svoj účel a dávam mu s radosťou i nostalgiou 5 hviwzd. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

ze začátku celkem zábava. později už to dostává stejnou nemoc, jako všechny ostatní seriály tohoto typu. příliš se tu intrikuje a zamotává do vlastního děje. příliš se tu kecá a mlátí a nic se neřeší (maně mě napadá třeba to stále protahované odhalení Colea jako Zdroj apod). něco se občas dá, ale většinou je to jen relaxační šit na nepřemýšlení. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených odpočinkových sériálů. Je pravda, že jsou tam díly, které jsou vyloženě blbé, ale nikdy mě to nedonutilo přepnout. Mnohdy povedený slovní humor a zajímavé zápletky. Kvalita šla samozřejmě časem dolů a autoři se do svých nápadů čím dál víc zamotávali, přesto dávám 4* už jen kvůli tomu, že jsem se nikdy nenudila. Dodatek: Poslední díly teda byly už hodně zoufalé, ale z nostalgie dřívější hodnocení nechám. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Telekineze je nejčastější schopnost v rodu Halliwellů. Tuto schopnost ovládali Melinda Warren, Prue (Shannen Doherty), Penny (Jennifer Rhodes), Chris (Drew Fuller), Wyatt (Wes Ramsey), Paige (Rose McGowan) a vnučka ze závěrečného dílu. Schopnosti zmrazit věci měli Piper (Holly Marie Combs), Patty (Finola Hughes) a Melinda Warren. Phoebe (Alyssa Milano) je jedinou čarodějkou kromě Melindy Warren, která měla předtuchy. (LittleMonste)
  • Všechny tři čarodějky skoro stále nenosí podprsenky. (Čiban)
  • Herečka, která dostávala nejvíce dopisů od fanoušků, byla ve skutečnosti Finola Hughes (Patty). (Dino07)

Reklama

Reklama