Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Charmed: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,095,269 //počet predaných kusov 107,699║ __Charmed: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,250,902 //počet predaných kusov 160,818 ║ __Charmed: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $13,778,225 //počet predaných kusov ║ __Charmed: 8.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,604,047 //počet predaných kusov 245,371 ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších fantasy seriálů. Některé díly sice stojí za *píp*, ale kvůli tomu zbytku ten seriál sleduju. A ta třetí hvězdička je za H.M.Combs. Důležité je taky hodnotit jednotlivé série zvlášť. Bez mučení přiznám, že jsem na konci 4. série dobrovolně ukončil sledování. Vykrádání zápletek je neomluvitelná chyba. Do té doby to byla kvalitní jízda, zejména první dvě série a blížící se konec té 3. s pseudokoncem, kdy seriál měl údajně skončit, leč byl revitalizován. Rose McGowan už mi nepřišla tak sympatická, ale i tak vede nad otravnou Alyssou Milano, která ani nemá pořádné schopnosti. Závidím Leovi. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

zo začiatku (takých prvých desať dielov) ma to zaujalo a celkom aj bavilo, ale postupom času je z toho strašná nuda. scénaristom chýba viac invencie (skoro každý súboj medzi hlavnými hrdinkami a démonmi sa odohráva buď u nich na povale, alebo obyvačke) a nápadov, ktoré by pomohli fádnemu deju (je to ako s tymi súbojmi - stále o tom istom). celý seriál navyše pôsobí lacným dojmom. pozitivum je prítomnosť celkom pohľadných herečiek. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Hezká vzpomínka na naši třídu na základce, tam to byl pro nás kult, milovali jsme to. Ono je to vlastně fajn i když se na to podívám po letech, příjemný fantasy seriál. Ale nějaká hlubší myšlenka nebo originální nápady tomu chybí, zas tak úžasné to tedy není, ale nostalgie se ozývá, tak silné 3 hvězdy. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Shannen Doherty a Alyssa Milano ve skutečnosti neměly při natáčení příliš dobré vztahy. (LittleMonste)
  • Symbol na Knize Stínů je Triquetra, která reprezentuje moc tří. (MissVivi)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Reklama

Reklama