Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl The Boy je pouze zbytečné pokračování, bez kterého bych se určitě obešel. To na čem stavěl první díl (na výborné Lauren Cohan), se tady absolutně vytratilo (nesympatická Katie Holmes to určitě nevytáhla) a i přesto, že film trvá pouhých 87 minut mi připadal delší než některé dvouhodinové snímky. Chabá atmosféra, pramálo lekaček nebo nepřítomnost gore mi říkají, že tenhle hororový subžánr rozhodně nepatří mezi mé oblíbené a doufám tedy, že se trojky nedočkáme. Slabší 2* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia a scenáristi sa rozhodli ignorovať parádny dejový twist z jednotky a nepracovať s ním ďalej. Čo je dosť veľká škoda a dvojka Chlapca dosť pravdepodobne aj preto skončila len ako tuctový horor o posadnutej bábike, ktorý síce z hľadiska logiky a príbehu neponúka žiadne nezmysly, ale ani nič prekvapivé alebo inovatívne. Herci sú v pohode(Katie Holmes,Ralph Ineson), prostredie vidieku zaujímavé, tempo pomalšie, atmosféra v pár momentoch slušná. Podobné typy hororov osobne môžem a Brahms 2 ma ako taká jednohubka na 1 pozretie nijako zvlášť neurazila, takže preto bez výčitiek svedomia 3*. 55% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde mnoho minut kdy panuje zmatek. Ale film je pocitově mnohem delší. Má hodně žánrových klišé a scénář udělal Bramse stereotypičtější a méně zajímavého. Ve filmu není nic originálního nebo svěžího. Zdá se, že většina rozpočtu se utratila za plat Holmesové. Brahm má nejméně zvláštních efektů co kdy horor měl. Z filmu je cítit dobrý zámět, ale to vyprchá od jeho půlky. Je naděje , že třetí Chlapec se nenatočí , protože tato dvojka je plýtvání penězi a obsazením. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem kdysi viděl a nebyla špatná dvojka je na tom hůře. Z 87 minut se zde zhruba 50 absolutně nic nestane jen zde někdo/něco zabije psa ve zbývajících 20 se jedno děcko nabodne na dřevo (tomu říkám horor kde se na to hrabou všechny Sawy) a rozjede se to až 10 minut před koncem. V celém filmu je pouze jedna vražda, která beztak stojí za hovno navíc to popírá jedničku pokud se nepletu kde byl kluk schovaný v baráku, který vraždil tady to naopak ukazuje možnost, že tady ten kluk byl ovládaný panenkou a dělal vše na její popud. 40 procent pokud bude trojka někdy a tam by vraždila ta panenka ve stylu Dětské Hry jsem ochoten jí dat šanci pořád jsme se nedozvěděly kdo ji udělal proč a proč dělá to co dělá. Jinak lekačka zde není žádná zlatá Anabelle 3 proti tomuhle. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První The Boy je výjimkou v celé dosavadní filmografii Williama Brenta Bella, totiž jediným filmem, na který se dalo bez většího brblání koukat. Toho si byl vědom asi i samotný Bell, a tak se rozhodl na svůj jediný povedený film navázat a natočit pokračování, a to bohužel ve stylu svých předchozích filmů, tedy totálně lemplácky. V prvé řadě, způsob navázání je nesmysl, který do jisté míry zpětně škodí i prvnímu filmu, respektive tomu, co na něm bylo zajímavé. The Boy II je vlastně přesně to, co se čekalo od prvního The Boy - tedy v případě, kdyby tehdá před čtyřmi lety Bell příjemně nepřekvapil. Generické, nudné, líné, jasně nalajnované a bez překvapení. Nudim se, jen si na ten film vzpomenu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama