Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost mě to zklamalo. Autoři se snažili vypointovat každou blbou a nudnou část tohoto filmu. Je pravda, že výslech ženy na detektoru pravdy je celkem zajímavý nápad(sakra pujčte mě tohle domů!!!!), ale ostatní v tomto filmu je o ničem. Každý druhý agent hláškující :"všechno je test..." a v tomto duchu se i odvíjený film. Al Pacino mi trochu přijde, že si chtěl lehce přividělat a párkrát se za to ukázat předkamerou. Colin Farrel je u mě fajn týpek, ale at se radši vrátí do budky a někam si zavolá. Nic se nemá přehánět a tento film jde docela slušně rychle prokouknout. Jo a ještě by mě zajímalo od kdy jsou LCD monitoru u noteboků tak dokonalý že po jejich rozstřelení dále fungují a zobrazují. Fakt síla :) ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na shlédnutí. Film má výbornou atmosféru, dobrý příběh, ale bohužel trpí nedotaženým scénářem. První půlka je vynikající, ale druhá překombinovaná konec je špatný. Sice jde stále o snímek nadprůměrný, bohužel však nijak výrazný. Farrell je výborný herec a dokáže zahrát jak komediální roli tak "drsňáka". Charismatický Al Pacino podal opět slušný výkon. Jejich souhra je skvělá. Ale ten závěr mi prostě nesednul... ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako slušný pilot k nějakému seriálu (výcvik agentů, Al Pacino jako "big šéf"), poté přišla část, která mě bavila nejvíc ("sledovačka" Colina Farella Bridget Moynahanové, honička v metru), načež všechno završil zdlouhavý a "přílišvysvětlovací" závěr. K tomu máme skvěle padnoucí hudbu Klause Badelta a sympatické herce. Sečteno, podtrženo: průměrný thriller, který mi za pár týdnů vypadne z mysli, a který už znova vidět nemusím. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný thriller, ale dlouho trvalo, než se něco stalo a pak se to stalo a byl konec. Děj určitě zajímavý, nedokáže však vtáhnout, divák zůstává jen na okraji a sleduje skutečně jen film. Colin Farrell je opravdový talent, dokázal svého agenta zahrát hodně uvěřitelně, Al Pacino mě naopak celkem zklamal - jeho zestárlému agentu nedokázal dát jasný smysl svého počínání. A tak ačkoliv padouchy umí hrát skvěle, tohle si za rámeček nedá. Jinak kamerově i střihačsky to na agentský film sedí. Škoda jen celkem bezzubého scénáře. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ze všeho nejdůležitější je vědět, že nevíš ani hovno." Tak tohle vím naprosto přesně, takže bych patrně mohl vstoupit do služeb CIA. Jenže nevstoupím. Nicméně rozumím všem těm nejlepším studentům univerzit, že zahodí kariéry u Googlu či Microsoftu a nechají se naverbovat k CIA, kde je nečeká sláva, sex ani peníze. To dá přece rozum. Každý normální člověk by se určitě chtěl nechat mučit a ponižovat, aby pak mohl vraždit v zájmu své země. Že ne? Nějaké pochyby? Tak na vás si dám pozor, až vás budu testovat. Mě totiž testování baví a tady je všechno test. Nebo není? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)

Reklama

Reklama