Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evžen je spokojeným majitelem chalupy, a zatímco si v Praze kupuje rybářský prut, Bohouš se od předsedy Mrázka dovídá, že bude mít pana domácího z Prahy. Dobrácký a tolerantní optimista Bohouš nic nenamítá. Pak se konečně oba setkají. Zjišťují, že už se vlastně seznámili v předešlém konfliktu. Při stěhování gauče do podkroví a zpět dojde opět k rozepři, spadnou schody, a přichází přitažlivá rozvedená čtyřicátnice Fuchsová. Evžen se jde uklidnit k rybníku, když vtom přijíždí skupina místních hasičů, aby nacvičovala protipožární zásah. Rýsuje se další konflikt... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (19)

  • Když se Bohoušovi (Josef Kemr) z prutu utrhne jediný kapr v rybníku, není možné, aby během několika vteřin zabral Evženovi (Jiří Sovák) na druhé straně rybníka. (ClintEastwood)
  • Huml (Jiří Sovák) říká, že si s sebou bere na chalupu kanape, protože je na něj zvyklý, a následně prohlásí: „Stejně Slávkovi koupíte válendu.“ To, co ve skutečnosti ale veze na chalupu, je právě válenda. (sator)
  • Císař (Josef Kemr) vaří těsto pro návnadu ryb, ale když odchází s „prutem“ k vodě, těsto nechává na kamnech. Scéna není logická, protože se vsadil, že když nic nechytí, těsto večer sní, ale těsto mělo sloužit jako návnada. (sator)
  • Když Evžen (Jiří Sovák) s Bohoušem (Josef Kemr) stěhují válendu po schodech nahoru, lze si všimnout, jak Evžen párkrát šťouchne válendou do zábradlí, aby schody spadly. (Hellraiser12)
  • Kapr stál 28,60 Kčs, kilo kapra bylo za 15 Kčs, vážil tedy téměř dvě kila. Váha váží ale jen do kila, pak se musela vyvažovat protizávažím, které ale prodavač nepoužil. (sator)

Reklama

Reklama