Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn snímek. Bylo zajímavé sledovat děj ze dvou pohledů. Na film jsem narazila náhodou a rozhodně to nebyl průšvih. Chvíli jsem si myslela, že bylo vše jinak, ale na konci do sebe všechno zapadlo. Jen si teda neodpustím poznámku k Helen Hunt. Bývala to sympatická žena, ale tady působil její obličej dost děsivě. No, proti gustu... Kdo chce kam... Její boj. Filmu dávám lepší tři. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Snaha o rušný, svižný thriller, plný poriadne nahustených zvratov, zápletiek a prekvapení. Asi to bol kľúčový zámer, poriadne zaujať diváka. Bolo toho v celkovom časovom horizonte, že až. Nakoniec si divák mohol zvyknúť na tie zvraty, že ho nakoniec ani veľmi nemotivovalo, že ako to nakoniec dopadne. K tomu prispievali aj herecké postavy, ktoré tomu ponúkli tu pravú patetickú kontinuitu. . ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No teda, tak pro me opravdu sok za to tak vysoky skore,ale zde se uz nebudu divit, ja se na rozdil od vetsiny pozitivne hodnoticich celkem celou stopaz nudil. Meli dat aspon synatorovi vic prostoru na hadky s matkou, treba by tu osklivou osobu dostal driv a byl od ni pokoj a clovek se na ni nemusel do konce filmu divat. Rozuzleni prekombinovany tak, az se mi ve finale nelibilo. No s odrenyma usima za 2 hvezdy. ()

TerezD 

všechny recenze uživatele

Vcelku překvapivý snímek, podle posteru jsem čekala nějakou béčkovou lekačku, ale naštěstí došlo ke krásnému žánrovému mixu. Místy mi připadal snímek maličko překombinovaný, ale to nic nemění na tom, že se jedná o vcelku slušnou podívanou. Nakonec bych vytkla jednu zásadní věc - herecké obsazení, všechny postavy byly nevýrazné a Helen Hunt by měla brzdit s plastikami, jinak na stará kolena si zahraje maximálně v hororu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý film zo služby hbo go. Ak nerátam bondovky, ktoré chcem pozrieť všetky. Hneď na úvod, vôbec mi to neprišlo ako horor, aj keď prvky to malo aj ten obrázok na tejto databáze, tak film by mal označovať žáner horor. Ale nie, nevyľakal som sa. Možno ak by sa to pozeralo po tme. Celkovo ale film hodnotím ako dobrý. Výkony hercov aj pochmúrna atmosféra urobi svoje. 3* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama