Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

I See You je takový malý, nenápadný, téměř neznámý, ovšem poměrně povedený thriller, jehož největší předností je naprostá nepředvídatelnost, kdy se především první polovina tváří jako ryzí duchařina, ovšem hned ta druhá to celé dosavadní dění postaví zcela na hlavu a dokonce tu sype zvraty jak z rukávu, načež si to zaslouží pochvalu ještě o to větší, že ve výsledku pak dávají i smysl, takže je prostě znát, že tvůrci si tu na celém tom zpracováním dali sakra záležet a výsledek je tak opravdu více než přesvědčivý, a to i s přispěním velice funkčního napětí. Velká škoda je pak absence atmosféry, která se zde nepodařila navodit a přitom tu mohla sehrát podle mě výraznou roli, a co se týče obsazení, i v tomto ohledu mohli tvůrci podat lepší výkon, jelikož veškerý casting nenabízí snad jediný sympatický ksicht, přičemž vrcholem je odpudivá Helen Hunt, která nevím cosi nechala udělat s tou držkou, ale je to peklo. Celkový dojem z tohoto snímku každopádně ale není vůbec špatný, spíš naopak, jelikož se jedná o opravdu záživnou podívanou, zpracovanou ve velice solidním tempu, s hromadou nečekaných překvapení, slušnou gradací, povedenou pointou, co chtít víc. ()

Greya 

všechny recenze uživatele

Vidím poklidně linoucí napětí pouze pro jedince, kteří na počátku nepoznají, kdo je za celým tímto nehonosem - plném zbytečných propletenin. Jindy nekomentuji stárnoucí herce, ačkoli zrekonstruovaná tvář paní Hunt mi naháněla hrůzu větší jak samotný film. Hudba doladila hvězdičku, jinak slabší průměrák.  ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

V americkom mestečku zmizne desaťročný Justin Whitter. Je v poradí už tretím zmiznutým chlapcom za posledné dni a na jeho mieste sa objaví predmet, ktorý pri svojich obetiach nechával vrah chlapcov v tom istom meste aj pred 15 rokmi. Detektív Spitzky je však presvedčený, že zadržal správneho páchateľa a spolu s detektívom Gregom Harperom pátrajú po páchateľovi, ktorý ho zrejme napodobňuje. Sám Harper prechádza ťažkým obdobím, nakoľko ho podviedla manželka Jackie a ich nezhody nesie ťažko aj ich syn Connor. Navyše sa v ich dome začnú diať podivné veci...unesená obeť nemá 12 rokov, ako to spomína v komentári žijúca mŕtvolka, pretože viackrát sa to na pozadí v správach spomína a pozorný divák si to všimne. Celkovo je film príjemným prekvapením so zaujímavým rozuzlením, aj keď niekoľko slabších momentov a dialógov sa nájde. V každom prípade sa jedná o pomerne príjemné prekvapenie. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Už som si myslela, že má všetko na svedomí nejaký podivný žabiak! Keby ma to miestami tak nesralo (až som rozmýšľala, že stopnem film) dám aj 5. Prvé dve tretiny totálny chaos, piate cez deviate, ale v poslednej tretine všetko do seba zapadlo a pekne svorne psychopaticky klapalo. Ale aj tak bol najdesivejšií z celého filmu ksicht Helen Hunt, ktorá vyzerá ako horor sama o sebe. Aj tak má však u mňa plus, lebo aspoň nemá natiahnutý preplastikovaný ksicht ako N. K., či M.J. ... ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom filmu je Helen Hunt. Vypadá vážně hrozně. Hrozná je i pointa toho všeho, místo solidního twistu jsem se akorát dočkal co nejjednodušího rozuzlení, přitom to mělo dobrou myšlenku. Vypíchnout se musí ještě hudba, ta byla správně disturbed. Jinak celkem promrhanej potenciál urban legendy jménem Phrogging. Z toho mám celkem špatnej pocit. Jinak šedej průměr. 3* a.k.a 45% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama