Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Subtilní thriller s velkým nápadem. Od proklouznutí pod garážovými dveřmi si říkáte, že už nemusíte nic vidět, protože všechno víte, nicméně Randall má v rukávu ještě několik zajímavých překvapení (např. PEZ zásobník na úrovni Kobayashiho porcelánu). A Helen Hunt? O její obličej se zjevně nestaral plastický chirurg, ale nezkušený učeň, který natahuje telecí kůži na tympány. Čím detailnější byl na ni záběr, tím víc jsem nabýval dojmu, že vidím Oldmanova chovatele čuníků z Hannibala. Fujtajxl! Pokud ovšem její obsazení mělo diváka přivést na falešnou hororovou stopu, byl to mistrovský tah.. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom filmu je Helen Hunt. Vypadá vážně hrozně. Hrozná je i pointa toho všeho, místo solidního twistu jsem se akorát dočkal co nejjednodušího rozuzlení, přitom to mělo dobrou myšlenku. Vypíchnout se musí ještě hudba, ta byla správně disturbed. Jinak celkem promrhanej potenciál urban legendy jménem Phrogging. Z toho mám celkem špatnej pocit. Jinak šedej průměr. 3* a.k.a 45% ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No teda, tak pro me opravdu sok za to tak vysoky skore,ale zde se uz nebudu divit, ja se na rozdil od vetsiny pozitivne hodnoticich celkem celou stopaz nudil. Meli dat aspon synatorovi vic prostoru na hadky s matkou, treba by tu osklivou osobu dostal driv a byl od ni pokoj a clovek se na ni nemusel do konce filmu divat. Rozuzleni prekombinovany tak, az se mi ve finale nelibilo. No s odrenyma usima za 2 hvezdy. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn snímek. Bylo zajímavé sledovat děj ze dvou pohledů. Na film jsem narazila náhodou a rozhodně to nebyl průšvih. Chvíli jsem si myslela, že bylo vše jinak, ale na konci do sebe všechno zapadlo. Jen si teda neodpustím poznámku k Helen Hunt. Bývala to sympatická žena, ale tady působil její obličej dost děsivě. No, proti gustu... Kdo chce kam... Její boj. Filmu dávám lepší tři. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec se z toho vyklubal celkem snaživej thriller. Děj filmu sleduje rodinu Harperových a jejich problémy spojený s nevěrou matky. Navíc se v domě Harperových začínají dít divný věci a ve městě mizí už druhej chlapec. Druhá půlka snímku začíná pomalu objasňovat divný věci dějící se v domě a vše do sebe začíná zapadat. Za tip vděčím uživatelce Ratchetka. Lepší 3hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama