Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důvtipná romantická komedie začíná jako až "slapsticková" groteska, načež plynule předává otěže milým citům znovushledání, kamarádství a randění (to poslední záhy rozhodne, není o žádném přelétavém dilematu). Vkusně (humorně a pozitivně) pojaté rozdíly vyznání a víry nicméně kromě úvodního rozestavení protagonistů představují spíš neokoukaný "kolorit", působící sice nějaké tlaky z vnějšku, ale ve výsledku nerozhodující. Výborné herecké kolegy si vodí neodolatelná Jenna Elfman. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina s trapnými dialogy a bez špetky vtipu. Těšil jsem se (hlavně na Bena Stillera) a byl jsem oprvadu velmi zklamán. Pokud měl mít film dokonce nějaké poselství ohledně multináboženské společnosti, tak jsem to navíc asi nepochopil. Navíc je to ještě hrooooozně zdlooouhaaavéééé. Kdosi píše, že stojí za shlédnutí, podle mě ani ne... ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený příběh, i po několikerém shlédnutí netřeba měnit mé hodnocení 4*. Proč? Za parádní výkon oblíbence Edwarda Nortona a Bena Stillera, za charismatickou Jennu Elfman a za režisérské eso Miloše Formana (ač malá role, i tak dokázal zapůsobit). A Norton dokázal, že není jen skvělým hercem, ale i nadějným režisérem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jako režijní prvotina Edwarda NOrtona opravdu dobrý, možná skoro až výborný, některý vtipný scény se mu fakt povedly a celý to působila takovým nenuceným dojmem. krom toho tady hraje muj oblíbenej herec Ben Stiller a iJenna Elfman je fakt moc pěkná. No prostě taková dobrá oddychová romantická komedie, která vždycky zaručeně pobaví ()

NUbijec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu jiná romantická komedie. Nevím jestli je to režií a hlavní rolí Edwarda Nortona, kterého mám moc rád, který se vyvaroval těch horších kliše a když už tak je dokázal podat s takovou dávkou citu, že dojem z filmu absolutně nenaruší. Dobrý byl i výkon Bena Stillera, který hrál lépe než u většiny svých rolí, ale stejně jsem víc fandil Nortnovi. A proto pro mě nebyl konec úplně pozitivní a romantický, takže se více projevilo to psychologické drama dobře napsaných postav. A navíc byly výborně obsazeny vedlejší role, Miloš Forman nebo Anne Bancroft alias Mrs. Robinson z Absolventa definitivně převážili na plné hodnocení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 29 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama