Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott, Geoff Cox

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (157)

ic odpad!

všechny recenze uživatele

Možná se u toho člověk nenudí, ale jek někdo může vymyslet takovou slátaninu to nechápu. Jestli se snaží o originalitu každého dílu, nebo je to snad kubismus to nevím, ale vidím to tak na odpad. Ještě si pamatuju, jak jsem se na tenhle seriál díval, bylo to někdy o prázdninách a vím, že jsem od něj očekával opravdu hodně. První díl ještě trochu ušel, i když už jsem si ke konci říkal, že je to torchu ujetý, ale už druhý díl mě přesvědčil, že je to odpad největší. ()

leavit 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem seriál měla ráda a tak jsem se rozhodla si ho připomenout. 1. serie: Co se týká děje, tak je na rozdíl od tehdejší seriálové konkurence poněkud slabší, ale zase má méně otřelé téma, dinosaury. Postavy samotné nejsou vymyšleny špatně, jen je jejich vývoj velmi pozvolný a jsou průměrně zpracovány. Nejlépe napsaná je podle mě Marguerite, celkem sympatičtí jsou Roxton a Summerlee, naopak Challengerovo přehrávání mi nesedlo. Nejlepším dílem je Cave of fear (spíše jeho druhá polovina). 55% ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Můj prázdninový seriál před X lety, no jak já ho miloval. Rachel Blakely aka Marguerite je nejerotičtější postava všech dob! A když připočteme Veronicu v tarzaním oblečku z pushup kůže a s pevnejma trojkama, vyleze z toho solidní soft porno, které je po ránu k nezaplacení. Ruku na srdce, kdo může dát tomuhle odpad?! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl jako skalní fanda původní románové předlohy tímto seriálem zklamán. Obzvláště tím, jak volně zachází s motivy původního dílka A.C. Doyla. Časem mě však naprosto strhl. Scénáristi přicházeli se spoustou originálních nápadů, každý díl obsahoval spoustu skvělých hlášek, nemluvě o sympatických hercích (snad až na Malonea) a výbornou hudbou, podbarvující titulky. Škoda, že seriál končí třetí serií, která však má otevřený konec.... Miluju to..4*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Protože jsem zvyklá obědvat u TV a jednu dobu v mou stravovací hodinu neběželo nic zajímavějšího, než právě tahle patlanina, tak jsem pár dílů viděla. Typově mi tenhle seriál přijde trochu podobný "Hvězdné bráně" - skupina lidí s jasně danými odlišnými charaktery má v jednom kuse nějaké zcela nereálné potíže, které řeší svými zbraněmi a "důvtipem". Ale něco tomu chybí oproti "Stargate": MacGyver. Jinak řečeno, žádná z postav mě nebavila, nikdo mě nezaujal, nikomu jsem nefandila, tedy mě u téhle fantaskně-dobrodružné splácaniny nic nedrželo. Budu hodná a dám 2* - 31%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Seriál je voľne založený na románe Arthura Conana Doyla "Stratený svet". (Greenpeacak)
  • V pilotním díle ztvárnil postavu Neda Malona kanadský herec William DeVry, kdežto ve zbylých epizodách jeho krajan David Orth. (Jorge87)
  • Stratený svet sa dočkal troch sérií, no zostal nedokončený kvôli finančným problémom. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama